Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady in White

Gdzie szukać faceta, który spełni moje wymagania i nie będzie się mnie bał?

Polecane posty

Gość Ola to Ty
mam wrazenie, ze autorka szukala pocieszenia na portalach (wnioskuje po pierwszym poscie) hihi masz ten problem co kazda ja sie nie udzielam w fotomodelingu ale o faceta na moim poziomie tez cięzko...

"faceci serio lubią zahukane myszy które składają się z samych kompleksów i mają postawę "przepraszam że żyję" - dokładnie takie lubią bo przy takich nie muszą się niczym wykazywać- wystarczy , że są - a przy takiej lady to trzeba by było się troszkę postarać a to ponad ich siły

Gość Psedłonim_
Niunia? To mam się Tobą zająć, czy nie mam? Nadmieniam, że wcale nie jestem gruby oraz że czytanie książek także nie jest mi obcym zajęciem. A więc?

Gość skorupka_
Takich facetów nie ma. Moim skromnym zdaniem Ty patrzysz na związek jak na transakcję handlową. A to chyba nie tak powinno być. Ale może się mylę. W każdym razie ja po przeczytaniu Twego opisu jestem prawie pewny, że nie chciałbym z kimś takim jak Ty iść przez życie. Na szczęscie ja już dawno temu znalazłem kobietę swego życia. Może nie jest tak piękna jak Ty piszesz o sobie (to oczywiście względne), ale za to jest: miła, sympatyczna, niezarozumiała, ma swoje zdanie i potrafi go bronić i mógłbym jeszcze długo wymieniać. Pozdrawiam

Gość Men in green
Ci normalni faceci się Ciebie nie boją tylko Cię olewają. Nawet facet, chce być kochanym, być sobą, nie mie musieć grać kogoś kim nie jest, a nie tylko ciągle spełniać wymagania. Uroda, pieniądze, wykształcenie jak na kobietę to naprawdę niewiele do zaoferowania.

"Jestes ładna i w ogole, ale po 30-tce zaczniesz brzydnąć i odezwie sie instynkt maciezynski. I zeby nie zostac stara panna bez dziecka, wezmiesz pierwszego lepszego, ktory nie bedzie smierdzial i bedzie mial wszystkie zęby I tyle zostanie z twoich wymagan i szukania księcia" - hehe jak będzie tak o siebie "dbała" jak ty to rzeczywiście już po 30 zacznie brzydnąć (chociaż w sumie może lepiej zacząć po 30 niżbyć brzydkim całe życie) :D:D - w cywylizowanym świecie są jeszcze faceci , którzy po 30 mają do zaoferowania coś więcej niż " nie śmierdzenie i wszystkie zęby" - wystarczy wyjechać trochę poza granice swojej wsi :D:D - zawiść to brzydka cecha - a fee :D:D

"Uroda, pieniądze, wykształcenie jak na kobietę to naprawdę niewiele do zaoferowania." - to nie wiele?? Heh - a twoja co ci zaoferowała?? Pochwal się jaką to syrenę wyłowiłeś ?? :D:D

Gość Sheikh
" Ależ ja właśnie mam takie obawy, że w końcu dobrnę do 30stki i będę miała problem" Problem to Ty bedziesz miala nie z powodu tych 30-tu lat ale z powodu Twoich wymagan. Wiadomo,ze nie jest latwo o dobra partie ale odrobina kompromisu i wyrozumialosci tez nie zawadzi,zwlaszcza przy wyborze partnera.

Gość Psedłonim_
Lady? Czyś Ty oślepła? Zachowuję się jak napuszony gołąb, grucham pełną piersią, stroszę piórka, zamaszyście się wokół Ciebie zakręcam - a Ty - Ty zupełnie nic. Jak tak dalej pójdzie, to rzeczywiście dołączysz do "topiku" samotne po trzydziestce. Zobaczysz, że tak właśnie będzie...

Men in Green - czy zdajesz sobie sprawę, że właśnie jesteś jednym z tych co myślą stereotypami? Czy ja mam do zaoferowania tylko to o czym pisałeś? Mylisz się i to grubo.

\"zawiść to brzydka cecha - \" a jeszcze wiekszy, to pycha

Gość myślę że autorka ma problem
ze znalezieniem partnera bo jest zadufana w sobie myślę też że nie potrafi budować relacji bo jest egocentryczką a wymagania są załosłoną dymną dla faktu że tak wiele oczekuje od innych że nikt jej nie jest w stanie zainteresować na dłużej....

Gość piwosch
Lady in white - piszesz że udzielasz się w fotomodelingu. Moglabys sie pochwalic jakimi swoimi zdjeciami?

Ledy a ja nadal nie wiem co mógłbym zyskać za spełnienie Twoich wymogów. Ładnie opakowanie i wysoka cena nie świadczy o jakości towaru.

piwosh- a ty możesz się pochwalić swoim pięknie wyhodowanym mięśniem :D:D masakra - nie pokazuj fotek tym śliniącym sie patałachom:D:D

Gość Psedłonim_
Daj spokój, Pfilozof. One nie przylazły tutaj, żeby sobie kogoś znaleźć, ale żeby sobie pobiadolić. :)

Jako fotomodelka udzielam się od czasu do czasu, nie jest to mój zawód. Jeśli chodzi o zdjęcia, to pewnie, mogę pokazać. Ale czy nie zostanę za moment uznana za zarozumiałą? philozoph - a wiesz jak zachowuje się kobieta, która jest mocno zakochana w facecie? Gdy znajdzie się w takim, w którym się zakocham to dostanie on ode mnie przede wszystkim dużo ciepła, wsparcia i miłości.

Gość gggggooooo
bo forum jest po to żeby sobie pobiadolić,a potem wrócić do realnego życia;)

Gość Sheikh
philozoph >>> sedno sprawy:)

"Daj spokój, Pfilozof. One nie przylazły tutaj, żeby sobie kogoś znaleźć, ale żeby sobie pobiadolić" - tutaj sobie kogoś znaleźć??!!! Hahahahaha :D:D:D tutaj?? Wsród was kafeteryjne nieudaczniki?? :D:D:D

Gość to pokaż zdjęcie
miej odwagę poprzeć swoje słowa

Gość piwosch
No wiecie uroda to rzecz gustu. Ja jestem ciekaw czy kolezanka faktycznie taka bardzo ladna jak sie chwali.

Gość Sheikh
niuniaaaa "tutaj?? Wsród was kafeteryjne nieudaczniki??" Ja Cie prosze:)

piwosh paskudo - ja proponuję abyś ty pierwszy pokazł swoją fotę- ośmielisz nasza koleżankę :D:D:D:D Nie pokazuj lady jak nie chcesz aby jakieś kafeteryjne patałachy się później przy niej napalali - faceci , którzy tu przesiadują to dno przecież

Gość Ju......
Oj tam, jak się zakochacie, to wszelkie wymagania przestaną mieć znaczenie. I tego Wam życzę jak najserdeczniej! 🌻 :)