Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady in White

Gdzie szukać faceta, który spełni moje wymagania i nie będzie się mnie bał?

Polecane posty

Gość Men in green
"Uroda, pieniądze, wykształcenie jak na kobietę to naprawdę niewiele do zaoferowania." - to nie wiele?? Heh - a twoja co ci zaoferowała?? Pochwal się jaką to syrenę wyłowiłeś ?? A chętnie, bo poza urodą ma piękny charakter. Jest wrażliwa, dobra, mogę na niej polegać, nie matrwię się co będzie jak się nie sprawdzę w jakieś życiowej sytuacji, to daje poczucie bezpieczeństwa. Potrafi zrezygnować dla mnie z niektórych przyjemności itp. Ma prestiżowy zawód i zarabia kilka średnich krajowych. W poprzednim związku była z chłopakiem, który był stolarzem, nie poukładało im się, ale niegdy nie usłyszałem , że on nie spełnił jej wymagań hehe.

Gość ja rowniez zgodze sie z
tym,ze autorka sprawia wrazenie jakby malzenstwo bylo typem jakiejs transakcji. Znam pare - dziewczyna piekna,madra,ukonczyla studia,pochodzi z bogatej rodziny... Chlopak wychowal sie w biednej rodzinie... teraz ma wlasna firme,dzieki niemu rodzina stanela na nogi bo zatrudnil tam swoich krewnych... Jest madry i bardzo przystojny. I za rok sie pobiera ze swoja kobieta..

Gość to pokaż zdjęcie
I wcale nie chce ich widzieć, żeby Cię pojechać, czysta ciekawość. Bo ja bardzo ładną dziewczynę wyobrażam sobie w mniej więcej określony sposób. A studia itp. rzeczy to są dodatki, szkoda,że dla Ciebie tak ważne. Jakbyś próbowała wycenić człowieka miarą jego szkół i pochodzenia. Płytkie, ale to Twój wybór.

heh - zamieściłas już... wiesz jesteś naprawdę śliczna i nie obniżaj poprzeczki w żadnym wypadku - zasługujesz na faceta takiego o jakim marzysz bo bycie z taką śliczną kobietą to sama przyjemność dla faceta - powinien sobie na ciebie zasłużyć - nie słuchaj tych zakompleksieńców tutaj

Gość ja rowniez zgodze sie z
A ...bylabym zapomniala... chlopak ukonczyl tylko zawodowke...

Lady nie chciał bym Cię załamywać, ale one są bardzo mocno retuszowane.

Gość kirkon
Szczerze mowiac jestes ladna. Tylko tyle. A ze mieszkamy w Polsce, to tu jest wiele takich. Niczym sie nie wyrozniasz. No moze charakterem. Ale to na minus. Czyli mowiac krotko, wyzej srasz niz dupe masz :)

Gość Dlatego wiejski filozofie
"Lady ale to może mi dać każda kobieta... ", możesz mieć każdą kobietę, ale nie taką jak Lady, bo takiej kobiecie jak Lady, trzeba coś dać w zamian, a ty tego nie masz. Możesz mieć tylko każdą i nic więcej. W tym "możesz" jest i poczatek i koniec. Cały twój świat zawiera się w tym jednym słowie - możesz. Możesz mieć, ale nie masz ;)

Gość Sheikh
Niuniaaaa >>> jeszcze jedno slowo a nie zdzierżę tego dłużej:)

Gość to pokaż zdjęcie
Niunia przestań jej tak ostentacyjnie wchodzić w dupę. Powiem to zupełnie obiektywnie, nie jesteś bardzo ładna, ani tym bardziej śliczna. Jesteś po prostu ładna, jak wiele ładnych dziewczyn, na ulicy codziennie widuję takich dziesiątki, a bardzo ładnych też zdarza się kilka. Na pewno nie odstraszasz wyglądem. Ot ładna, zadbana dziewczyna. Ale jakich wiele. Zostaje Twój charakter. I tam szukaj przyczyny.

Gość hahah no
Czyzby niuniaaa i autorka to jedna i ta sama osoba :D

heh ... i się zaczyna - philozoph - pokaż swoją piękność jeżeli takową masz :D:D Pięknych rysów jej nie wyretuszowali ew. jakies małe niedoskonałości , które i tak nie zmieniają faktu ,że jest śliczna

Nie napisałam, że jestem piękna. Ale przecież skłamałabym gdybym napisała że faceci się za mną na ulicy nie oglądają. Nie wiem czy jestem przeciętna, wydaje mi się, że jednak jestem nieco ładniejsza od przeciętnej dziewczyny w moim wieku.

widzisz - mówiłam - nie zamieszczaj fotki bo pasztety cię teraz zjedzą :D:D - i tak - ja i ona to jedna i ta sama osoba "ynteligenci" :D:D:D

"Dlatego wiejski filozofie "Lady ale to może mi dać każda kobieta... ", możesz mieć każdą kobietę, ale nie taką jak Lady, bo takiej kobiecie jak Lady, trzeba coś dać w zamian, a ty tego nie masz. Możesz mieć tylko każdą i nic więcej. W tym "możesz" jest i poczatek i koniec. Cały twój świat zawiera się w tym jednym słowie - możesz. Możesz mieć, ale nie masz" UUUUU dlaczego sądzisz że nie mam :)

Jesteś bardzo ładna Lady in White, fajnie zrobione zdjęcia tak poza tym. Mam jedno pytanie: biadolicie dziewczyny, a nie wierzę, że wokół Was nie ma odpowiednich kandydatów. Po dobrych studiach ma się zazwyczaj znajomych po dobrych studiach, w prestiżowej pracy ma się znajomych z prestiżową pracą. Więc co? Do roboty :) Ja też miałam zawsze bardzo wysokie wymagania, więc sobie wyrwałam takiego, który im sprostał i już. Gdybym czekała, aż zostanę odnaleziona jak ta perła na plaży, to dawno skończyłabym obśliniona przez jakiegoś oblecha sponsora.

Gość Sheikh
Lady in White,pieknie wygladasz i naprawde jesli chodzi o wyglad to nie masz absolutnie zadnych powodow do niepokoju. Ps: przypominasz mi moja dawna milosc troche..:)

Gość do niuniaa
Ja jestem grafikiem i rzadko widuje piekne modelki. Zazwyczaj sa przecietne lub niezbyt ladne, tylko wysokie i chude. I zapewniam Cie, ze rysy tez sie retuszuje, talie, nogi, twarz wygladza, nawet zmienia ksztalt nosa i podbrodka. Za zdjeciami mojej kolezanki (tez fotomodelka, ale juz konczy kariere" tez faceci szaleja, jak sie ladnie ubierze i umaluje, ogladaja sie na ulicy, jak wskoczy w dzinsy i nie umaluje, atrakcyjnosci jej eysow i ciala zazwyczaj nikt nie zauwaza :P

Gość annnnnna
Lady -- jestes ładna , oczywiscie , ze tak . Tylko to widzisz nie jest gwarancja szczęścia. Nie obraź sie ale wygladasz na bezproblemowa niezbyt błyskotliwa osobę . No i nie dziwi mnie , że przyciagasz samych tłumoków. Przestań tak akcentować swoją urode , a zacznij intelekt.

Gość to pokaż zdjęcie
Ale napisałaś, że jesteś bardzo ładna (w moich wypowiedziach nie padło słowo piękna), a to nieprawda. Niuniua, nie przesadzaj, nikt jej nie zjechał jeszcze. Twój śmiech sprawia wrażenie nerwowego, spokojnie. Nie, nie jesteś powyżej przeciętnej, w dużych miastach jest naprawdę wiele pięknych dziewcząt.

Gość do niuniaa
Aha, nie jestem zadrosna o kolezanke, ani sama nie uwazam sie za cudo :) po prostu pisze jak jest :D

he he niunia to Cię dobiję:) Moja żona robi drugą podyplomówkę :) He he jak widzisz jesteście kilka lig niżej niż kobieta z którą się ożeniłem :)

Gość Dlatego wiejski filozofie
Z wielu powodów, jeden jest bardzo widoczny - twoja pisanina na kafeterii ;) Za nią, ta pisaniną, kryje się osobowość, która uniemożliwia ci to "mieć"

Gość Facet prestiżowy
Chętnie bym ją raz przeleciał, ale o numer telefonu bym nie poprosił.