Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady in White

Gdzie szukać faceta, który spełni moje wymagania i nie będzie się mnie bał?

Polecane posty

Gość to pokaż zdjęcie
Tak, przeczytanie własnych postów. Może za 10 razem zobaczysz, że oprócz nadmiaru wykrzyknień nie przekazują żadnej treści. Tak, wiem, że tak chcesz, bo masz taki humor, my jesteśmy żałośni, a Ty cudowna i niebywale inteligentna, ale prawdę powiedziawszy to już widzieliśmy, także może pokażesz coś jeszcze? Niestety przez ekran mam problem z dostrzeżeniem Twojego blasku a kakofonia literek to jeszcze mało by wzbudzić mój zachwyt. Głośno krzyczysz, ale Twoje krzyki są puste.

Gość ultra_Dżordż_4
z moich ust krytyki nie uslyszysz, nie zasluzylas na nia, mimo ze juz ja sobie imaginujesz

"każdy wymięka jak czyta twoje żałosne wypociny" he he no co mi jeszcze powiesz :) liczyłem na jakieś porządne wyzwisko, bo na trafny docinek nie mam co liczyć :)

A ja rozumiem ciebie, bo sama jestem ładną dziewczyną i nie jest to żadne przechwalanie się tylko fakt stwierdzony przez naprawdę wiele osób. Mi się zdaje że ładne polskie dziewczyny mają pecha że urodziły się właśnie w Polsce. Bo co tu ukrywać, jest mnóstwo ładnych dziewczyn i nie łatwo wyróżnić się w tłumie nawet jak się jest bardzo ładnym. Polscy faceci są przez to bardzo rozpieszczeni, mają za duży wybór, dlatego ciężko trafić na odpowiedniego. Potem przychodzi na forum taki jeden z drugim filozof, czy jak mu tam i pisze jakieś głupoty o wymaganiach. A ciekaw jestem jak sam wygląda i co sobą reprezentuje. Takich facetów jest w Polsce mnóstwo - uważają się za niewiadomo kogo, nie doceniają piękna dziewczyn uważając że są one \"przeciętne\". Byłam parę razy za granicą, i tam faktycznie miałam suuuper duże powodzenie. Obecnie mam faceta Greka, którego poznałam tu w Polsce i był mną zafascynowany. A przez naszych \"pięknych\" polskich panów uważana jestem pewnie za przeciętną. I to jest chyba jakaś rada dla ładnych dziewczyn - szukajcie faceta z zagranicy jeśli chcecie być docenione. A jakby ktoś pytał to ja wyglądam tak: http://www.karo-lina-86.fotosik.pl/

"z moich ust krytyki nie uslyszysz, nie zasluzylas na nia, mimo ze juz ja sobie imaginujesz" - ojojoj nie zasłużyłam na krytyke z twoich ust 😭 - co do imaginacji - ty sobie całą rzeczywistość imaginujesz i jakoś żyjesz ( z naciskiem na: "jakoś") :D:D

philozoph- zajmij się lepiej swoją cudowną żoną(:D) bo chyba coś nie bardzo cię ona interesuje , skoro tyle tu przesiadujesz wypisując te żałosne brednie

Gość to pokaż zdjęcie
Znów mamy ładną, nawet ładniejszą dziewczynę w tym temacie :) Niech teraz niunia się pokażę, na razie dziewczyny piszą prawdę :) Niech się objawi nam największa z księżniczek w tym temacie.

"philozoph- zajmij się lepiej swoją cudowną żoną( ) bo chyba coś nie bardzo cię ona interesuje , skoro tyle tu przesiadujesz wypisując te żałosne brednie" Niunia mamy dobry ubaw z Ciebie (ja i moja żonka) :) szkoda to przerywać :)

Gość tredre
fionnka - naprawde uwazasz, ze jestes taka ładna?:D ja sama uwazam sie za przecietna, a jestem atrakcyjniejsza od ciebie... kolejna pospolita osoba z zawyzonym mniemaniem

Gość Sheikh
Fionnka >>> masz wyglad księżniczki,nic dodać,nic ująć :)

Gość kameam
Fionnka, czy to jakiś żart?:D:O

heh - pokazać mam swoją fotę?? Umieracie z ciekawości cio robaczki?? :D:D A co będziecie później z moją fotą robić?? - proponuję aby wszyscy uczestniczący w tej oto "dyskusji" pokazali swoje foty - nie ma nic za darmo :D:D - philozoph - masz ubaw z żoną ze mnie?? A czym wy się właściwie zajmujecie w życiu , że jest przed 16 a ty i twoja żona siedzicie przed kompem i się tak podniecacie kafe?? Nie dość , że wiejski to jeszcze bezrobotny filozof - nie jestem nawet zdziwiona :D

Gość ofermm a
ależ wy grymasicie, no po prostu nie mogę.

Fionka widzę że masz bardzo dobre zdanie o "polskich facetach" dziękuję za wyrazy uznania. A swoją drogą to jak poszukasz to i obejrzysz :)

Gość Dlatego wiejski filozofie
"Niunia mamy dobry ubaw z Ciebie (ja i moja żonka) szkoda to przerywać " Rzeczywiście rozrywka dla ludzi z najwyższej półki, dwufakultetowców ;)

"philozoph - masz ubaw z żoną ze mnie?? A czym wy się właściwie zajmujecie w życiu , że jest przed 16 a ty i twoja żona siedzicie przed kompem i się tak podniecacie kafe?? Nie dość , że wiejski to jeszcze bezrobotny filozof - nie jestem nawet zdziwiona" he he Ninia nie każdy pracuje w spożywczaku od 8 - 18 :) A swoją drogą słyszałaś może o "wolnych zawodach".

A co w tym dziwnego że uważam się za ładną? No wybaczcie, ale gdyby mi nikt nigdy tego nie powiedział i nigdy bym tego nie odczuła, no to nie myślałabym w ten sposób. Z tymże u mnie jest nieco inaczej niż u autorki tego tematu, bo ja pochodzę z przeciętnej rodziny, nie jestem ani super wykształcona, ani nie mam super pracy. No i nie mam też jakiś dużych wymagań wobec facetów :) Ale i tak denerwują mnie ci nasi obleśni przeciętniacy co uważają się za niewiadomo kogo.

" Rzeczywiście rozrywka dla ludzi z najwyższej półki, dwufakultetowców " He he to z czego mogą się śmiać "dwufakultetowców" ??:)

Gość aniija
ciekawa jestem jak wygladasz ty, tredre, skoro uwazasz sie za przecietna

fionka- jesteś przecież śliczna a pasztety jak to pasztety - musza komuś dokopać :D Filozof - taaa... jesteś zawodowym bezrobotnym ... wolności masz aż nadto - wolny zawód ..:D:D Twoja stara tez wykonuje wolny zwód jak mniemam?? :D:D

Poszukiwani przez Was faceci są już dawno zajęci, np. ja ;) Nie jestem co prawda żonaty bo to samobójstwo ale skończyłem już trzydziestkę więc zapewne jestem dla Was za stary ale napiszę jedną cenną uwagę: naśmiewacie się z tego i zmyślacie różne bzdury ale to i tak Was wybierają faceci a nie na odwrót. Może przez zarozumialstwo jesteście skreślone na starcie, może jesteście śmieszne z oczekiwaniem np. ukończenia renomowanej wyższej uczelni, może jesteście po prostu próżne... Tak naprawdę ciężko jest znaleźć kobietę, z którą w ogóle da się porozmawiać na takim samym poziomie intelektualnym jak z innym facetem a tu jeszcze oczekiwania ukończenia np. Harvardu :D

Gość Sheikh
niuniaaaaa >>> naprawde polewam i padam z krzesla:) Czy mozecie nie dolewac tak ciagle oliwy do ognia?

Gość tredre
jestem troche podobna do mlodej kate winslet - mam identyczne usta i oczy, tylko troche delikatniejsze rysy twarzy. moze uroda nie strasze, ale wokol jest tyle pieknych (pięknych - dosłownie) dziewczyn, że nie miałabym odwagi mówić, że jestem bardzo ładna, wygladajac tak, jak wygladam, czy jak wyglada Fionka:O

Gość ZAŻAL______ENIE
fionka cos tak szybko fotke usunęla. Nie mogę ocenić czys piękna czy brzydka i zabrac głosu w dyskusji na ten temat .

Gość piwosch
Dla mnie akurat Kate Winslet jest bardzo przeciętna. Za to Fionnka jest super, lubię brunetki :)

Ja chciałam oświedczyć iż jestem dziewczyno Jarka co pisał wyżej i niewiem jakim cudem on teraz tu pisze jak miał widły zabrać i w oborze zaiwaniać!!! Niech mie on tylko do chałupy wruci to zobaczy.

Gość Sheikh
tredre >>> nie ogladaj sie na urode innych tylko docen swoja. Napewno nie jeden facet chcialby sie z Toba umowic. Troche wiecej wiary w siebie:)

tredre - najwidoczniej to ty przeceniasz swoją urodę, bo uwierz mi. Gdybyś była ładna i od lat faceci ciągle by ci to mówili (kobiety także), to nie pisałabyś takich rzeczy. Nie wiem jak wyglądasz to się nie wypowiem. A jeśli o mnie chodzi to przynajmniej nie wstydziłam się pokazać zdjęcia.