Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna taka pani.

jaka powinna być kobieta idealna wg Was?

Polecane posty

Gość jedna taka pani.

wzrost, waga, figura, piersi, pupa, nogi, brzuszek, talia, szyja, twarz, oczy, usta, włosy, nos, charakter itd. wklejajcie fotki, albo opisujcie Wasze ideały :)

Gość ja jestem ale jestem zajęta

nie ma takich - dla jednego 160 a dla drugiego min 170, dla jednego blond, a dla drugiego ciemnooka brunetka - co za durne pytanie...:O

Gość faaacetttt
jak dla mnie idealna to: duuuże oczy, dłuuugie rzęsy, gęste długie włosy, trochę dziecinna twarz, mały zadarty nosek, pełne usta, bardzo ładny uśmiech, proste białe sąbki, mały podbródek, słodkie policzki(mogą być z uroczymi dołeczkami). najbardziej podobają mi się ciemnowłose. co do ciała.. od 165cm do 175cm, raczej szczupła: długie, zgrabne nogi, najlepiej szpilki na obcasie 10cm, szerokie biodra, okrągła pupa, płaski brzuszek, mocne, ładnie zarysowane wcięcie w talii, jędrne piersi rozm. B lub C., ładne dłonie. długa, smukła szyja. ciało powinno też byc wydepilowane. co do charakteru: musi być wyrozumiała, cierpliwa, mieć poczucie humoru, nie może być nerwowa, agresywna, ani naiwna. powinna być odważna, pewna siebie, wesoła, inteligentna, ciepła, wrażliwa, delikatna i samodzielna. wierna, godna zaufania, szczera, mądra, zdecydowana, kochająca i oddana. mieć swoje hobby i zainteresowania, ale przede wszystkim musiałaby być osobą, z którą bym się nie nudził, przy której czułbym się świetnie, przy której mógłbym się odprężyć, która zaakceptowała mnie w 100%, nie wstydziłbym się przy niej niczego, która potrafiłaby mnie zaskakiwać, być trochę tajemniczą, chociaż znałbym ją doskonale, powinna zwracać uwagę na moje potrzeby i dbać o mnie. wspierać mnie i dopingować w moich pasjach, interesować się mną i dbać o wszystko. :)

Gość Sheikh
Jesli wiesz jak wyglada Monica Bellucci,to znasz odpowiedz :)

Gość h plus h
sandra.bullock............moja zona jak o niej slyszy to sie strasznie wnerwia:-)...........choc jest troszke do niej podobna:-)

Gość monirka003322
o gustach sie nie dyskutuje

Gość stary belfer
Po prostu normalna!

Gość alenumer
idealna to z bronzu powinan byc. idealna proporcje, ksztalt i wiecznie milczaca.

[zgłoś do usunięcia] faaacetttt jak dla mnie idealna to: co do charakteru: musi być wyrozumiała, cierpliwa, mieć poczucie humoru, nie może być nerwowa, agresywna, ani naiwna. powinna być odważna, pewna siebie, wesoła, inteligentna, ciepła, wrażliwa, delikatna i samodzielna. wierna, godna zaufania, szczera, mądra, zdecydowana, kochająca i oddana. mieć swoje hobby i zainteresowania, ale przede wszystkim musiałaby być osobą, z którą bym się nie nudził, przy której czułbym się świetnie, przy której mógłbym się odprężyć, która zaakceptowała mnie w 100%, nie wstydziłbym się przy niej niczego, która potrafiłaby mnie zaskakiwać, być trochę tajemniczą, chociaż znałbym ją doskonale , powinna zwracać uwagę na moje potrzeby i dbać o mnie. wspierać mnie i dopingować w moich pasjach, interesować się mną i dbać o wszystko. Jak mają się: wrażliwość, delikatność do odwagi, zdecydowania, samodzielności i np. pełnej akceptacji mężczyzny ? Nijak. Żeby opis twojego ideału nie budził kontrowersji, wiele przymiotników powinno być poprzedzonych wyrazem: średnio.

Szczupła, delikatna*, z ładną buzią. *Delikatne kobiety z 99% pewnością sporo czytają więc inteligencji wpisywać nie trzeba :P.

Gość treacle23
uwazasz,ze tylko delikatne kobiety duzo czytaja? ja moze wygladam na delikatna ale nie sadze, ze taka jestem. A czytam duuuuuuzo, bo studiuje literature:)

treacle23 => a co to za studia? Ja nie muszę studiować, żeby czytać. Podobnież, jak i nie muszę studiować politologi, żeby rozumieć sytuację i znaczenie Tajwanu dla pokoju w Azji. Potrzeba ducha jest ponad koniecznością.

Gość dla mnie..
..musi miec to "cos" w oczach...reszta jest malo istotna jesli chodzi o wyglad.Oczywiscie musi byc zadbana kobieta,znajaca swoja wartosc.Uwielbiam pewne siebie kobiety,nie mylic z zarozumialymi-najseksowniejsze sa te ktore wiedza czego chca.Mowie oczywiscie o kobietach,nie o panienkach,podlotkach itp.Co do charakteru,najwazniejszy jest szacunek,musi potrafiec wspolodczuwac i byc przyjaciolka-kochanka w jednym..uwielbiam wrazliwe kobiety,nie musi byc super wyksztalcona..wiedza rzecz nabyta,ale inteligetna juz tak.

Gość misiekityle
Jednemu podoba się matiz, drugi woli Mercedesa. Ja mam Mercedesa. Nie jest szczupły, ale kto by wybrał chudego matiza? Babka musi Ci się podobać i tyle.

Gość Gość@@
To nie tak że każdy ma inne upodobania postawisz odszczeloną i ładną z buzi laskę przed 10 facetami, to każdy z nich powie ci że jest ładna jednak trzeba przyznać że uroda jest na 1 miejscu u prawie każdego faceta. Ideały wykreowane są tak by kobieta miała proporcjonalne względem siebie ciało tj żeby piersi i pupa były "szersze" od talii i cała figura kobieca była ładna z zgrana w każdym calu. Jeśli chodzi o twarz to bez makijażu trudno spotkać naprawdę idealną pod tym względem dziewczynę chociaż i takie się zdarzają. Tylko że jak wyobrażasz sobie idealną dziewczynę i wiesz już jak wygląda a potem spojrzysz na jakąś inną ładną laskę stwierdzasz że też bardo jej typ urody się podoba. Ale nie koniecznie wszystkie szczegóły twarzy, mimo wszystko stwierdzasz że jej twarz jest ładna.