Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wercia990

Mój chłopak to...

Polecane posty

Gość Wercia990

Nie mam już siły :( CIągłe kłótnie o nic i sprzeczki...Naprawdę,jestem załamana,kiedyś go tak kochałam,a teraz zastanawiam się czy nie lepiej by było odejść.Bardzo się niestety różnimy,on nie spełnia tego czego ja oczekuje.Różnica temperamentów,ja potrzebuję niespodzianek,zaskakiwania i przygód,a on wiecznie cichy i małomówny.Nigdy nie sprawił mi żadnej niespodzianki,nawet kiedy była okazja nie przychodził:( Dałam z siebie całe serce,a teraz widzę,że męczę się w tym związku ;(

Gość esy sztambesy
tyryryry;] i po co ci taki pan który nie okazuje tego że cie kocha? a w ogóle on cię kocha?? radze sobie odpowiedziec na to pytanie, bo jesli nie to szkoda twojego cennego czasu............;>

Gość Wercia990
Twierdzi ,że tak,ale jesteśmy juz razem rok a on nawet nie sprawił mi najdrobniejszej przyjemności...A jest tak zamulający,że siedzi od godziny,patrzy się przed siebie i sie nie odezwie.i swoje humorki non stop ;( Boże,chciałabym się uwolnić;( zero Temperamentu i życia ;(

Gość to jak moj maz jestesmy 10
lat razem :O

Gość Wercia990
Boże jak to wytrzymujesz??przecież mnie szlag trafia ;(;(;( pragnę ODMIANY!!!! ;(

Gość to tak jak moj maz 10 lat
kocham go i staram sie docierac , docierac docierac :P