Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delling

Prawko jazdy! jak to jest

Polecane posty

Gość delling

Zapisałem się na prawko i mam pytanie: co mam zrobic z zaswiadczeniem lekarskim, ktorego jeszcze nie mam?? czy moge zaczac jazdy z instruktorem bez posiadania takiego zaswiadczenia? orientuje sie ktos?

mozesz ale niemozesz sie zapisac na egzamin , mozeszdopiero gdy uplynie 6 tyg od wydania wlasnie tego zaswiadczenia . w moim przypakdi tak bylo . Dlatego lepiej idz od razu po to zaswiadczenie

Gość delling
B - normalnie na samochody :-D chodzi o to, ze nie mam narazie tego zaswiadczenia, i nie wiem czy mozna tak rozpoczac jazde z instruktorem bo musze wplacic kase, czego jeszcze nie uczynilem

Gość delling
a nie wiecie jak to jest z umawianiem sie z instruktorem? nie znam zadnego, jakiego mam wybrac? i pozniej jak sie wpisze na liste, to jak mam mu dac znac, ze go wybralem? sorry za takie glupie pytania, ale tak chce sie zorientowac:)

powiesz ze nie znasz zadnego jak Cie zapytaja z kim chcesz jezdzic . Wtedy Ci powinni dac wizytowke . Dzwonisz do niego, umawiasz sie z nim, on Ci mowi jaka ELKĄ podjedzie a potem z gorki .