Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna09

październik 2010

Polecane posty

Gość Czarna09

Witam! :) Planujemy ślub na październik 2010 roku... Jak myślicie? Czas rozpocząć przygotowania czy jeszcze może troszkę za wcześnie??

My też planujemy ślub i wesele na październik 2010r. Uważam, że jesli chcesz na spokojnie sobie szykować to można zacząć już teraz. My na razie mamy salę (pod koniec maja ją zaklepaliśmy i wtedy były już tylko 2 terminy). Rozglądamy się teraz za zespołem, bo później nie będzie już pewnie zbytnio wielkiego wyboru, w następnej kolejności planuję kościół (wybrać godzinę), fotograw i kamerzysta, a resztą zajmiemy się później. W pierwszej kolejności koniecznie musi być sala, bo terminy są napięte. Masz już coś zaplanowane?

Gość kucharki
wazne sa kucharki ja mialam swietne kucharki ktore rook przed moim slubem nie mialy za wiele wolnych terminow

Gość brunetka-marietka
My też planujemy na jesień 2010 roku, ale nie mamy jeszcze sali. Wszyscy tak panikują, że terminy są pozajmowane, że na pewno nic już się nie znajdzie itd. W sobotę dzwoniliśmy TYLKO do 3 najbardziej popularnych restauracji zapytać czy są wolne terminy i jest ich bardzo dużo - nawet w lecie; na wiosnę jest bardzo dużo wolnych terminów więc może jeszcze zdecydujemy się na kwiecień, bo chcemy jak najszybciej ze sobą zamieszkać ;) Oprócz tego jest jeszcze wiele innych restauracji, dzwoniliśmy tylko do kilku żeby sie zorientować co i jak. Tak więc sali jeszcze nie mamy, ale planuję już zrobić zaproszenia samodzielnie ;) Bardzo lubię takie rzeczy, narzeczony też mnie do tego namawia i chyba się skuszę ;) Powodzenia w przygotowaniach!!!

Witam, zycze wszytkim Pannom Październikowym owocnych przygotowań. Warto czeka na te chwile! Pozdrawiam Październikowa Panna młoda 2009 :D

Witam, zycze wszytkim Pannom Październikowym owocnych przygotowań. Warto czeka na te chwile! Pozdrawiam Październikowa Panna młoda 2009 :D

Witam ja tez biore ślub 16.10.2010:) mam juz sale,orkiestre,kucharki,kamerzyste,fotografa.musialam wszystko rezerwowac kolo czerwca bo ciezko o wolne terminy. jedyne czego sie obawiam to czy pogoda nam dopisze. pozdrawiam i zycze powodzenia:)

Gość od fotografa123
zapisy październik 2010 fotografia ślubna www.bednarczyk.org.pl małopolska i śląsk

Gość najtansza kuchnia
Polecam kucharki www.mkmcatering.pl biora od 80 zł osoba super firma