Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinga1234

Kto pomoże dziennikarce?

Polecane posty

WITAM!!! Sprawa wygląda tak, jestem dziennikarką i chcę sprawdzić czy te wszystkie firmy, które oferują pieniądze (polskie jak i zagraniczne) za ogladanie reklam w internecie są wiarygodne i uczciwe. zbieram materiały do reportażu i chciałabym się zwrócić do wszystkich internautów o pomoc. Ponieważ firmy te m.in. oferują pieniądze za tzw. \"osoby polecone\" miałabym prośbę do wszystkich, którzy maja chwilkę wolnego czasu o zarejestrowanie się na jednej takiej polskiej i jednej zagranicznej stronie. To jest link do polskiej strony: http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=klimanna A to do zagranicznej: http://depacco.com/pages/index.php?refid=klimanna Z góry dziekuję za pomoc. Klim Anna.

Gość a ja mam 156 cm wzrostu
żartujesz sobie...? :O

Gość elizka432
bajere masz opanowana :classic_cool:

Nie. A dlaczego niby miałabym to robić??? Ja tylko proszę chętnych o pomoc, nie chcesz - nie musisz. I przepraszem, ale muszę lecieć na ważne spotkanie, więc żegnam.

I my niby mamy dla ciebie sprawdzac ich uczciwosc? A co jesli nie sa uczciwi i tylko naciagna nas na koszty? Wolne zarty:P Sama sie rejestruj:P

z tego co wiem to mozna tam podać zupełnie fikcyjne dane, także o naciaganie nikt nie musi sie martwić. I bardzo przepraszam, ale mam naprawdę duzo pracy, wiec nie bedę miała zbyt wiele czasu żeby ciagle odpisywac. Więc kto chce pomóc to dziekuję, a kto nie to trudno. Pozdrawiam

jesli sie zarejestruje to prezciez bede poleconym przez ciebie ;)..... kasy ci nie zaluje ale polecanym byc nie chce heheh dosc sprytne dziennikarko :classic_cool:

No tak. I właśnie o to mi chodzi, żeby uzbierać jakąś tam kwotę potrzebna aby móc ja wypłacic i dzięki temu sprawdzić ich uczciwość lub jej brak - czy wypłacą, czy nie. Zwłaszcza interesuje mnie ta druga oferta strony Depacco, bo pisza, że daja 100 euro na start i naprawdę niemałe pieniadze za ogladanie tych reklam. Pomysł mojego reportażu wziął sie od zwykłych ludzi, którzy nie mogą znaleźć normalnej pracy z różnych powodów (a to niepełnosprawnośc, ciezka choroba, czy chociazby matki na urlopie wychowawczym, które po prostu chca sobie dorobić). I ja właśnie próbuję sprawdzić, m.in dla nich czy sie da, czy to tylko zwykłe naciaganie. Bardzo przepraszam, ale naprawde mam juz mało czasu - obowiazki wzywaja. Żegnam.