Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyszukiwarka44

wyszukiwarka kafeterii jest beeeeznadziejna!!!

Polecane posty

Gość wyszukiwarka44

staram sie znalezc jakis temat to wyskakuja jakies zupenie inne nawet nie powiazane...moze by tak ktos z zarzadzajacych pomyslal nad lepsza???

dokladnie!szukalam paru tematow i nie znalazlam.bez wizecia czegos w zakladki nic z tego nie bedzie!

Gość oj dziecko
Nie licz na cuda, w tym temacie nic się nie zmienia OD LAT.

Gość nawet zakladki nie pomoga
:(((

Gość trzeba uciekac z kafe
taki wniosek 🖐️

Zgadzam się! Dupa, a nie wyszukiwarka. Modki, do roboty! Zadziałajcie, zgłoście to gdzieś do obsługi technicznej, no zróbcie coś w tej sprawie!

Gość nic nie mozna znalezc
wpisalam,ze szukam tematu rodzicach i wyskoczylo mi " mojemu mezowi rosnie brzuch po piwie" jako pierwszy temat...zalosne

Gość święta prawda

mam pytanie co do śmietnika. Czy tam zostaje usunięty cały temat czy tylko np. obraźliwe wyzwiska na kogoś ? :P jak to działa?

Gość zalezy od tematu
jak sie moderatorce temat nie podoba, to usunie caly a jak tylko tylko pare wypowiedzi

Gość Czy topik ...
"popłakałam się wczoraj u babci jak byłam ...." został usunięty villemka i czekoladka ... może wiecie coś na ten temat ? :)

Gość Masz rację ...
ale twój apel nie jest jedyny i jak sądzę pozostanie bez echa :( To forum jest nędzne, jeden bałagan, takiego bajzlu jak tutaj to nie ma chyba nigdzie ...

topik "popłakałam się wczoraj u babci jak byłam ...." owszem został usunięty bo ktoś się skarżył że jest obrażany a sam obrazał :P

Gość FRANKA ...
moderatorzy robią sobie tutaj to co chcą My mamy przestrzegać regulamin a moderatorzy to co ? Nie musza ? to forum jest do de Na żadnym forum nie ma takiej WOLNEJ AMERYKANKI jak tutaj Jednym słowem BAGNO

Gość Do ...Bez nikka...
To tak samo jakbyś grochem rzucała o ścianę ... Powiem tylko jedno ... tak długo dzban wodę nosi, aż się ucho nie urwie ... ktos zabierze się za to forum i skończy się zabawa w chowanego i myszkę

Gość Fajne topiki sa usuwane ...
a nedzne w rodzaju "dostałam dzisiaj sms-a i nie wiem co to ma znaczyć " ... zostają Ten topik tez zostanie usunięty - zobaczycie :)

Gość Nie ty sama masz
problemy z wyszukiwarką tutaj Moja rada : -klikni w NARZĘDZIA (pasek do gory monitora) otworzy się tobie kartka, więc klikni w HISTORIA bedziesz miała tematy z dnia biezacego i dni poprzednich, więc wystarczy poszukac temat , który ciebie interesuje :) pozdrawiam :)