Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xAgnieszkax

Rodzice chca mi dac tylko 1 tys miesiecznie na studia. Jak za to przezyc?

Polecane posty

Gość xAgnieszkax

SKoro juz teraz wydaje około 300 zl na paliwo. A w obcym miescie bede musiala gdzies jest - obiad kosztuje przynajmniej 15 zl. A gdzie tu zycie?

Gość xAgnieszkax
bede musiala dorobic w biedronce na garmazerii :o i gdzie tu sprawiedliwosc 😭

Gość trzeba uciekac z kafe
mi nie dają NIC... sama zarabiam :classic_cool:

Gość xAgnieszkax
Ale pewnie studiujesz jakis chlam

i jeszcze sie dokladam do wydatkow domowych :) ja to mam łeb, nie ma co :classic_cool: i serce tez mam :) bo nie wymagam, tylko sama na siebie robie! i tak powinno byc!

Gość waria
to rusz tyłek i idź do pracy a nie tylko wymagasz od rodziców!!!

moja droga, studiuje na dobrym kierunku :)

Gość xAgnieszkax
pewnie pedagogike albo cos podobnego

Gość pani derektor
kuwa. wzięłabys się za robotę, a nie od rodziców kasę ciągniesz! ja piewdolę, gdybym ja dostaława tysia miesięcznie, to... a nie studiuję chłamu, tylko prawo.

Normalnie. Obiad dla studentów nie kosztuje tyle, ale połowe z tego. Ewentualnie możesz sama gotować. Paliwo oszczędzasz (karta miejska). W ogóle nie rozumiem problemu - to czasem czyjaś pensja.

Gość pracus
zacznij sobie sama gotowac, a nie zresz na miescie w mcdonaldach i innych takich

nie moja droga :) studiuje grafike widze, ze jestem bardziej zaradna niż ty, koleżanko na "elytarnym" kierunku :O

Gość boszzzzzzzzzzzzzzz
Autorka to glupi pustaczek...zutylizowac idiotke:)

Gość xAgnieszkax
Grafike? Jest wogole taki smieszny kierunek? Cos sobie nabazgrasz i to sa twoje studia. Nie badz smieszna - nie porownuj tych studiow z moja biologia

dziewczyno moj chlopak we wroclawiu musi uzyc za 700 zl i daje jaos rade co nie bedzie na tipsy i solarium?? jak mi przykro :P

Gość wqrwiona studentka
1000zł to nie jest mało chociaż zależy ile za mieszkanie będziesz płacić. Ja z opłatami płacę ok. 500zł więc za drugie tyle mozna spokojnie wyżyć i jeszcze na drobne przyjemności ci starczy. A jak mało będzie to chyba Bozia dała ci rączki i pracować możesz.

agniesiu, a przejrzyj, kto te twoje ksiazeczki od biologi ilustruje i wydaje? :) ludzie po takich kierunkach jak moje rysuja, robia fotografie, rowniez robia sklad ksiazek... nie masz zielonego pojecia o moim kierunku, więc chuj ci w dupę :) nie szanuję ludzi którzy nie szanują innych 😠 i napewno cie jeszcze zycie kopnie w dupe za to :) oby! :)

Gość xAgnieszkax
Licze bez mieszkania tysiac zlotych. Rodzice beda utrzymywac mieszkanie. 1000 zl to na zycie

Gość eselka
hahaha!!! 1000zł plus utrzymanie mieszkania??? i to jest mało???!!! przeciez to jest raj!! A tak nawiasem co za różnica czy ktoś studiuje biologie czy pedagogikę?? Że niby ktos po pedagogice to jest gorszy??

obyś Ty tych studiów nie skończyła, bo nie chciałabym na Ciebie trafić w twoim przyszłym, wątpliwym życiu zawodowym :)

Gość suth
typiaro masz nasrane w glowie na maxa, idz do roboty leniwa ci.po. poza tym to musi byc prowokacja :-)

Gość hot chips
a ja cie nie mogę... to jest naprawdę sporo szmalu! mi starsi opłacają tylko mieszkanie, a na swoje własne wydatki zarabiam sam :] mieszkanie kosztuje 330zl i to wszystko co od rodziców dostaję, że tak ujmę. a studiuję dziennie ekonomię. pracuję w weekendy zaczynając od piątku gdzie pracuje na nocce, potem sobota zmiana popołudniowa i dalej niedziela zmiana na rano :] i ja jestem mega szczęśliwy, że sam potrafię stawiać takie kroki! :] wakacje też całe pracuję i potrafię sobie spokojnie zaspokoić własne potrzeby, bez takiego pustego gadania, rozpuszczonego dzieciaka :] kiedyś i Twoich rodziców zabraknie pusta panienko... :P a biologia w mojej opinii to średni kierunek hehe myślę, że kiedyś życie Cię kopnie w 4 litery :]

Gość Polonistka z krwi i kości
Zołza, a popierasz autorkę? Ja nie, uważam, że i tak 1000 to dużo. Bardzo dużo, biorąc pod uwagę fakt, że opłaty za mieszkanie będą uiszczane przez rodziców. Rozpieszczona menda z autorki topiku 😠 I nie ma szacunku dla innych ludzi, takich powinno się tępić. Prawda Zołzo?

Gość dzadzudzi
prowokacja. nie karmic trolla.

Gość heheh 1000zł mało /
mi dawali 100zł na tydzień i płacili za mieszkanie:) studiowąłm doby kierunek bo teraz mam dobrą pracę:D ktoś tu napisał "bozia dała rączki to do roboty":D popieram ;] mozna jeszcze wysiłku włożyć w dobre stopnie, żeby dostawać stypendium:)

Gość Magda8275
jesli ktos szuka pracy - gdzie mozna pracowac w dowolnych godzinach i sporo zarobic - to polecam: www.partner.magdakow.mojawaga.pl