Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xAgnieszkax

Rodzice chca mi dac tylko 1 tys miesiecznie na studia. Jak za to przezyc?

Polecane posty

Gość ojojojjjjoo
ja mam 1500tys razem z mężem i jakoś musimy się we 2 utrzymać - mąż pracuje i studiuje ja kończe studia i zaczynam staż... więc jesteś w zajebstej sytuacji

autorka ma nasrane w głowie i tyle zrozum ze rodzice cale życie nie będą za ciebie płacić wiec rusz dupsko i do pracy chociazby na weekendy

Martwi mnie Twoja bezczelność, a co myślałaś, że całe życie będą Cię utrzymywać? Ja poszłam do pracy, od Rodziców na studia nie wzięłam ani złotówki, wręcz jeszcze ja im pomagałam. Studia kończe, wesele (z pomocą Rodziców, nie powiem, że nie) sobie zrobiłam, mieszkanie na kredyt z Mężem wzięłam i jakoś nie jęczę, że nikt mi nic za darmo nie daje... Znam mnóstwo studentów, którzy wieczorami dorabiają w barach, ale jak się ma koronę na głowie to wybacz...

ależ oczywiście,że nie popieram, we mnie też jakieś wzburzenie wywołało, ale nie popieram też sposobu wyrażania swojego zdania przez większość tutaj:P toczenie piany

Gość masmasmas
Ktoś powinien Ci porządnie strzelić w pysk, żebyś się w końcu obudziła. 1000 zł + mieszkanie to mało? Jak Ci 15 zł na obiad nie wystarczy, to sobie sama ugotuj, chociaż pewnie nawet nie wiesz jak się do tego zabrać. Rozpuszczona idiotka. Współczucia dla rodziców.

Gość paulaaaayyyyyy
ahhaah biologie studiujesz????????????????niezle .kurwa najgorsze dziadostwo co moze byc , i kim po tym bedziesz???????biedna nauczycielka hahahaah