Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwiszyje

spódnice dla mężczyzn, co o tym sądzicie ?

Polecane posty

Gość strikemaster
Linki nie przeszły, trzeba się w przeklejanie bawić, ale chyba warto, zapraszam.

Gość gość
Uważam, że spódnice powinni móc nosić mężczyźni, którzy to lubią i mają walory ku temu. Proste i zgrabne nogi są nieodzowne. Sam często zakładam spódnicę, bo jest mi bardzo wygodnie. Wolę spódnicę niż spodnie.

Gość gość
Jak już wspomniano kiedyś ten krój był dla mężczyzn i było im dobrze. Wszystko zależy od kultury nawet przytoczony tekst z pisma świętego. Przede wszystkim chodzi o to, żeby nikogo nie gorszyć, dlatego jestem przeciwko, żeby faceci w dzisiejszym świecie tak łazili po ulicy. Nie mniej jako że sam się kiedyś trochę bawiłem ubiorem, to wiem, że spódnice do ziemi są wygodniejsze i fajniejsze niż spodnie :F. I nie szybko odkryłem, że nie chodzi mi o strojenie się w koronki i wzory, a wygodny ciuch w którym lepiej mi się odrabiało lekcje niż w spodniach. Dlatego, że jestem mężczyzną wybrałem dobro tych, którzy będą na mnie patrzeć i mojej kobiety, która przynajmniej dla mnie i przy mnie się ubiera w rzeczy które lubię i która lubi mnie w czymś w czym choć ja się nie lubię, to jednak wolę sprawiać jej przyjemność. Ale nie będę miał nic przeciwko tym, którzy układają sobie życie w innej kulturze niż tą którą tworzy większość społeczeństwa, jeśli są szczęśliwi/nie narzucają im innym/i robią to zdrowo (tu by długu psychologicznie gadać)

Gość gość
Dzisiaj feministki zrobily z kobiet mezczyzn. Walki kobiet, kobiety z wlosami pod pachami, kobiety przypakowane jak mezczyzni, kobiety ubrane jak mezczyzni, kobiety zachowujace sie jak mezczyzni. Od wielu lat mozemy zauwazyc nawet meska walke o bycie ojcem i czestrze trzymanie cnoty do slubu niz u kobiet. Kobiety wlasnie odwrotnie chca byc rozwiazle, miec aborcje.

Gość strike
Femniistki organizują walki kobiet? :D Noi nie wiem, czy kobiety chcą mieć aborcje, raczej chcą mieć do niej PRAWO. A w dodatku, co to, o czym piszesz ma wspólnego z POROTEM mężczyzn do tradycyjnie męskich strojów? http://strikemaster.bloog.pl/index.html

Gość strike
Właśnie, a w jaki sposób męska spódnica gorszy?

Gość gość
Tak uwazam,ze powinny byc spodnice dla mężczyzn,bo wielu facetow woli chodzic w spodnicach niz w spodniach,zwlaszcza w cieplejsze dni!., sam chodze w spodncy,bo jest wygodniej,i przyjemniej Krzys

Gość gość
Uwazam,ze spodnice zwlaszcza w cieplejsze dni powinny nosic kobiety,I mezczyni,bo w spodnicy nie poca sie nogi, I do tego jest przyjemne uczucie chlodu po nogach.Panowie zakladajcie spodnice,bo to zaden wstyd wygodnie sie ubierac.Krzys

Gość gość
Uwazam,ze spodnice zwlaszcza w cieplejsze dni powinny nosic kobiety,I mezczyni,bo w spodnicy nie poca sie nogi, I do tego jest przyjemne uczucie chlodu po nogach.Panowie zakladajcie spodnice,bo to zaden wstyd wygodnie sie ubierac.Krzys

Gość gość

Gość gość
Mamy rownouprawnienie wiec nie ma czegos takiego jak meski czy kobiece wszystko jest nijakie czyli dla kazdego

Gość Radziu
Co do tego co jest obrzydle w oczach Pana wg mnie Bóg miał na myśli pary homoseksualne które przebieraja się w męskie bądź damskie ubrania Biblia to nie łatwa książka nie dla każdego pamiętajcie o jednym "Byście się wzajemnie miłowali"

Gość strike
Są spódnice dla mężczzyn, nazywają się kilt (w wielu odmianach, od tradycyjnych szkockich, po nowoczesne, utility, bojowe, robocze, metalowe, jeansowe), sarong itd. Dużo tego jest i jeśli chodzi o kilt, są dostępne, kosztują tyle albo i mniej niż spodnie. A teraz zaczęły się upały i czas by kiltowa rewolucja była widoczna na ulicach, w zakładach pracy. Jeśli chodzi o powiew, nogi to mały pikuś, z powodu braku przewiewu spodnie mężczyzn kastrują (dosłownie!) i czasem zabijają, nasieniak to nowotwór złośliwy. Spodnie zabijają! Rzuć teraz. Zapraszam na Forum Kiltowe

Gość strike
Radziu, kilt i męska spódnica nie ma nic wspólnego z homoseksualizmem, to tradycyjny i zdrowy strój męski. A jeśli chodzi o homoseksualistów, po co Bóg ich stworzył, skoro ich tak nie lubi?

Gość Gość

Bóg nie stworzył, a tylko ludzie sami tworzą.

Każda spódnica jest dobra pod warunkiem, że pasuje do ciała, ale nie może być to w przypadku przewiewny spódnic, a tylko podobne do dżinsowy gdzie jest prosta i bez fałdów lecz brakuje w tych spódnica męski kieszeni przybliżone tak jak w tych bojówka lub tak jak w naszych spodnia. A osoby które krytykują, a zwłaszcza krytykujący kobiet, proponuję żebyście sami za siebie się wzięli, bo najwięcej krzyczycie o równouprawnienie, ale w drugą stronę coś wam nie pasuje. Oczywiście krytykuję i będę krytykował tych mężczyzn co zakładają ...enki które są przeznaczone dla kobiet i co innego żeby to była długa bluza, a bluzka i ...enka to jest pewna różnica, prawda. To samo nie robi różnicy z naszej spodni zrobione jako spódnice lecz z takiego samego wzoru kieszeni jak w spodni mężczyzn.  A jeśli chodzi o krytykę ze strony mężczyzn to ja myślę, że nie wiedzą jak można się poczuć będąc w męskich spódnica, a przecież tu nie chodzi o ubiór, a o wygodę i nie mówiąc jeszcze o zdrowie i Panowie, wszystko w granica rozsądku i trzeba wiedzieć czasem co założyć, a nie byle pierwsza spódnica bądź w ...enkach ( co w tych ostatnich jest przeciwny w zakładaniu przez mężczyzn)  lub jak na wybiegach pokazane, bo kobiecy ubiór na wybiega jakoś nie widzimy jednak na ulicy i to samo dotyczy mężczyzn.