Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwiszyje

spódnice dla mężczyzn, co o tym sądzicie ?

Polecane posty

Gość hghgfhfh
wspolczuje tym modela :)

Gość trushi
nie no bomba!!!

Gość buehehehehehe o losie
Ten koleś w spodniczce ma taka zniesmaczona mine... biedak

Gość nie są śliczne
dobra, dobra a teraz powiedz jakie trojany tam urzędują? :o Norton wyświetlił mi, że strona nie jest bezpieczna i kazał spierdzielać. A i tak pewno zdążyłam coś złapać :o

Gość strikemaster
Nie są śliczne, a mają takie być? IMO mają być wygodne, a te prezentowane się raczej do tej kategorii nie zaliczają, są za długie i zbyt ciasne.

Gość strikemaster
Ale w tym przypadku to tylko imidż sceniczny, podobnie jak w przypadku Ensiferum, czy Vexillum. Trwaja obecnie upały, a mężczyźni muszą się męczyć w spodniach, bo nie zdaja sobie sprawy, że istnieje alternatywa w postaci kiltu. BTW spodnie są znacznie bardziej dostosowane do kobiecej anatomii niż do męskiej (u mężczyzn powodują groźne dla zdrowia przegrzewanie genitaliów), do tego w Europie pojawiły się w starożytności jako strój damski. Mężczyźni jeszcze długo nie dali się zwieść pozornej wygodzie tego stroju i np. w trzystaktórymś roku wygnali z Rzymu mężczyzn w spodniach, bo uważali ich za zboczeńców (może i słusznie, bo żeby dać się wcisnąć w to badziewie trzeba mieć cos nie tak z psychiką).

Gość milonia
takie gówno jestem gejem i nie mam zamiaru w czymśtakim chodzić

Gość Dodadodadoda
nareszcie bedem miala sie w co ubrac a co na lato

Gość co w tym dziwnego
Żadna kobieta nie może przyjmować Komunii Świętej w spodniach. Przez to Mojego Syna bardzo znieważacie. Co jest dla kobiet, to dla kobiet, a co dla mężczyzn, to dla mężczyzn: „Kobieta nie będzie nosiła ubioru mężczyzny, ani mężczyzna ubioru kobiety, gdyż każdy kto tak postępuje, obrzydły jest dla Pana Boga swego . Syn Mój jest bardzo obrażony i zasmucony, że obecnie ludzie obnażają się i chodzą nago. Nie mają żadnego wstydu . Źle się dzieje na ziemi, a szatan bardzo się cieszy. Ja i Mój Syn płaczemy. Jest to fragment z książki pt. Życie polskiej stygmatyczki Katarzyny Szymon wyd. 1996r. 450 str. Więcej na stronie internetowej www.katarzynaszymon.pl. Lepiej nie ryzykować i przyjąć te słowa jako prawdziwe nie będzie to trudne, a Pan Jezus i Matka Boża na pewno nam to wynagrodzi.

Gość fanatyk islamski
„Kobieta nie będzie nosiła ubioru mężczyzny, ani mężczyzna ubioru kobiety, gdyż każdy kto tak postępuje, obrzydły jest dla Pana Boga Swego" ( Księga Powtórzonego prawa 22,5)

Gość Dodadodadoda
ale ona była stygmatyczka a co dla normalnych to juz spodnica to co grzech czy szaran

Gość strikemaster
A Jezus w czym na krzyżu wisi?

Gość strikemaster
Milonia, i bardzo dobrze, męskie spódnice wreszcie przestaną być kojarzone z gejami. I jeszcze do tych religijnych wyżej. W czasach, gdy pisano Biblię i Koran męskie spodnie nie istniały. Strojem męskim była spódnica (w niektórych krajach, jak Grecja, czy Galia spódniczka mini), luźna szata i tunika. Spodnie były dla kobiet. Wynika z tego, że do komunii nie może przystąpić mężczyzna w spodniach, bo to obrzydły Bogu transwestyta.

Gość zboczence dorabiaja filozofie
Do chodzenia w spodnicach:/ Powiem wam jedno chocbyscie staneli na rzesach to was nie zaakceptuja. Nawet nie jestescie szczerzy ze soba, ze was kreci noszenie spodnicy i wymyslacie farmazony o starozytnym egipcie:D

Szkoci chodza w kiltach i tam jest to cos normalnego, dla mnie wyglada to troche komicznie

Gość strikemaster
I pewnie myślisz, że to Szkoci kilty wynaleźli? :) Poza tym, teraz może Ci się to wydawać komiczne, ale się przyzwyczaisz.

Szkoci na codzien nie chodza w kiltach;/

Gość strikemaster
A do "zboczeńce", mów może za siebie, ja żadnym zboczeńcem nie jestem, nie przebieram się w żadne damskie sroje. Jak lubisz raka prostaty to się przebieraj w kobiece ciuszki, nic mi do tego, ale ODE MNIE SIĘ ODP...!

stikemaster zoboczence przebieraja sie w damskie spodnice, skoro cie to zabolalo to znaczy ze masz cos z tym wspolnego:D

Gość Tigra_69
Jakby moj facet wyskoczyl w spodnicy w ramach urozmaicenia seksualnego to zabilabym go smiechem:D Niestety ale "cos" ktore zaklada spodnice nie moze nazwac sie 100% facetem.

Gość Tigra_69
Niedlugo zniewiesciale chlopaczki zaloza forum w ktory beda przekonywac do slusznosci noszenia przez nich stanikow. JAk ma to miejsce w japonii. Kobiety nie dajmy opanowac planety pseudo-lalusio-zboczencom.

Gość polaczek z Northampton
I tak pozbyliśmy się rybołówstwa, stoczni, przegraliśmy z Eureko i wielu innych zakładów. Tylko Sobiesiaki, Rychy Zbychy i inne wieśniaki zachowali swoje interesy. A pół Polski na nich głosuje. I to ma być ten jasnogród, oświeceni, inteligentni, wykształceni. To tacy oświeceni jak ci co u schyłku I Rzeczypospolitej w Targowicy zaprzedali się Kremlowi. Historia lubi się powtarzać.

Gość strikemaster
"zboczeńce", nie zabolało, tylko wk..wiło, bo nie lubię, jak ktoś nie mający pojęcia o temacie postanawia się autorytarnie wypowiadać i ferować diagnozy psychiatryczne. Może widziałeś juz psychiatrów w akcji, ale dyplomu raczej nie masz. Tigra, a gdyby wyskoczył nie w ramach seksualnych, tylko dlatego, że mu za ciepło, albo np. lekarz by mu po jakimś urazie (czego mu nie życzę) zalecił? Większość z Was traktuje spódnicę jako obiekt seksualny, w psycvhiatrii taka postawa nazywana jest fetyszyzmem. Poza tym, Tigra, znewieściałe chłopaczki mogą sobie zakładać fora, jakie tylko im się zamarzą, a Tobie nic do tego. Takie zjawisko nazywamy wolnością osobistą i poszanowaniem praw człowieka. A co do tytułowych spódnic, jak już pisałem, za bardzo się dla mężczyzn nie nadają ze względu na krój, poza tym nie są i nie będą sprzedawane, to tylko wybryk projektanta chcącego, żeb o nim z gazetach napisali.