Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam robić

młodszy facet

Polecane posty

Gość i co ja mam robić

zastanawiam sie od kilku dni co mam zrobić, podoba mi się bardzo pewien chłopak. Z tym, że ja mam 29 lat a on 23. Byliśmy razem świadkami na ślubie i było super. On zachwycił mnie swoim podejściem do życia i tym jak się zachowywał w stosunku do mnie. Zaimponował mi bardziej niż moi równolatkowie, których poznałam ostatnio. I teraz od półtora tygodnia zastanawiam się czy do niego napisać odezwać się czy on wogóle może być zainteresowany i nie odzywa się dlatego, że myśli że nie ma szans czy poprostu nie ma na to ochoty:(

Gość azja tuhajbejowicz
mysl dalej

Gość i co ja mam robić
kobiety też na pewno nie ma bo na tym ślubie byl sam:) a może jest gejem tzn chyba nie ale przypadkiem widziałam jak calowal się w toalecie z innym panem:O ale to chyba tylko zabawa jak już byli pijani więc raczej jest normalny i samotny:)

Gość chantall27
masz tak samo jak ja- ta sama różnica wieku. Z tym, że my juz pierwsze koty za płoty mamy za sobą:P Nie zastanawiaj sie, jak Ci sie widzi to poprostu zacznij sie z nim widywac, Mnie jest świetnie, koleżanki zazdroszczą:P nie przyjmuje jakichs gadek o różnicy wieku do siebie.

Gość i co ja mam robić
Dzięki, wydaje mi się że coś mogloby być, ale faktycznie sensacja byłaby niezła:) jesteśmy z jednej miejscowości i tyle tylko że ja teraz tam nie mieszkam, ale znamy się praktycznie od zawsze, chociaż tak naprawde dopiero teraz zobaczyłam w nim coś więcej niż dziecko

Gość i co ja mam robić
i nie wiem co mam o tym m yśleć:( poradzcie mi coś:( ale z drugiej strony czasami moze wyjść ta różnica wieku tak jak w przypadku tego calowania po pijaku:O

Gość azja tuhajbejowicz
syna w nim zobaczylas?

Gość i co ja mam robić
a tak wogóle tak się składa że jakąś tam ma kobietę ale za bardzo im się nie układa... do twojej wiadomości podszywaczu:P

Gość chantall27
a tam dziecko:P dzieckiem z pewnoscia nie jest:P mój 23-latek to niezły wariat:) radosny, uroczy, chce mu sie wszystko, okazuje sie ze to ja powinnam sie od niego uczyc podejscia do zycia ;)

Gość i co ja mam robić
młodszy sześć lat to syn? a faceci co maja młodsze laski to co córeczek tatusiowie poszukują, dziwne masz pomysły

Gość i co ja mam robić
20:48 [zgłoś do usunięcia] i co ja mam robić a tak wogóle tak się składa że jakąś tam ma kobietę ale za bardzo im się nie układa... do twojej wiadomości podszywaczu PODSZYW:O

Gość wefwef
Jak to mowila moja byla (wtedy ona 27 ja 22) przy mlodszym sie mlodnieje :). A kolezanki .... jezeli sa nastawione na to ze facet musi byc ustawiony itd to beda sie "smiac" ale normalne co najwyzej beda zazdroscic mlodego mieska ;D jedyna "wada" jezeli planujesz w miare szybko zalozyc rodzine i miec dziecko to szybko sie dowiedz jakie on plany bo inaczej jako przygoda jak najbardziej ale jako powazny zwiazek , niestety nie przetrwacie albo ktores bedzie musialo sie poswiecic dla drugiego .

Gość i co ja mam robić
teraz już żaden pajac nie będzie się podszywał:P

Gość i co ja mam robić
myślałam ze uda mi sie czarny nick zrobić ale nic z tego:) a temat aktulany:)

Gość i co ja mam robić

Gość i co ja mam robić
cholera napisać czy nie:(

Gość i co ja mam robic
Napisałam i nie bołało, odpisał:) i był bardzo miły, a teraz zobaczymy co dalej... tylko ta moja niepewnośc, pozostałośc po przykrych doświadczeniach z przeszłości:(

Gość i co ja mam robić
bardzo brzydko mi odpisal ze mam sie odpierdolic bo jestem dzika i cale miasto mnie zna .......jestem zalamana

Gość do i co ja mam...
Ryzykuj,nie masz nic do stracenia.Jestem z mlodszym o 16 lat,razem 8 i nadal jest pięknie.Jestem szczęśliwa.

Gość i co ja mam robić
ale czytaj co on mi odpisal

Gość i co ja mam robic
nie czytaj bo podszywacz ma bardzo żenujące poczucie humoru

to nie jest duża róznica wieku bez przesad!!Ja myśle że powinnaś działać i życze powodzenia i szczęścia:)))))

Gość i co ja mam robic
Dzięki, właśnie to chciałam usłyszec:) i będę działac, bo wiem, że on jest tego wart:)

Na pewno warto a z czasem ocenisz czy ma to szanse a ja myślę ze na pewno!!!Rób to co uważasz i daz do szczęścia a to że masz przykre doświadczenia no cóż nie każdy facet jest taki sam.Trzymam kciuki za dalsze kroki

Gość małajedna
myśle że powinnaś spróbowac, daj sobie szansę na szczęście...