Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAmAntAnia3

kobiety ktore usuneły ciaze tabletkami! wejdzcie!!

Polecane posty

Dzewcyzno rozum ze przy cyklach mnei jwiecej egularnych tydzien prze jest male prawdpoobienstwo ciazy. A p odrugi jako ze mam jakeis wartosci moralne przy twojej sytuacji nie powiem ci jak zdobyc tabletki...bo sory ale za glupia jestes i bym miala cie na usmeiniu. ak nei jestem twoja mama by moraly prawic ae skoro ty z rodzicami na ten tematnei orzmawiasz to ktos musi!!

tabletki mozesz zamowic przez internet, ale nie polecam, bo to nigdy nie wiadomo przeciez co ci posla. wpisz w google "sprzedam arthrotec" czy cos i ci napewno cos wyjdzie.ale najlepiej idz do tego lekarza do cholery i niech ci je przepisze, popros go o recepte, jak sie nie zgodzi, idz do innego. wiec...odpowiedz masz.

ale wy obcykane jestescie hehe a ten przy domowych sposobach temat tyczyl sie mojej kumpeli ktora rowniez to przezywa lecz nie zrobi testu!!

zdarza sie. ale nie rozumiem w ogole tego braku odpowiedzialnosci ze strony 22letniego...faceta? nosz kur..a mac;d

caarel poczytaj co ona wypisuje zanim dasz takie rady...

taaa z dosiwadczenia wiem ze gdy sie os mowi a wstydliwy to temat to zazwyczaj sie podajeze nei dotyzy nas tylko kumpeli...pf zalosne

mika121 ona jest osoba moralna w przeciwienstwie do ciebie bo chce komus pomoc a nie zdolowac!!!!

widzialam, co wypisuje widzialam, czytalam. domaga sie 'odpowiedzi' na ten jej 'problem' wiec jej dalam. to moze zakonczyc topik?

wybacz nie bedziemy dyskutowac o maralnosci bo kazde ma inne poczucie moralnosci i inne zasady. A myslsiz ze ja nei hcce ci pomoc? cceale ty juz sama nei iwesz co psizesz. Nie wolno dawac dzieiom niebezpiecznych rzeczy

Gość samasobie
o matko! to są 2 takie sprytne panny w tym kraju! trzeba wyemigrować! jeśli masz 15 lat a facet 22 to prokurator go za dupsko powinien chwycić. a ty o moralności nie opowiadaj bo nawet nie rozumiesz znaczenia tego słowa. zanim zaczniesz cokolwiek dalej działać w kierunku seksu to idź do lekarza. możesz iść sama. a w ciązy nie jesteś. koleżanka ewnie też nie

a jak dziecko siegnelo po seks? to jak chcesz jej TERAZ pomoc? lol

caarel odpwoiedz dostala tez na samym poczatku topicu...ja rozumiem zesie domaga ale nei wdaje ci sie ze to dosc absurdalen co ona wypisuje?

caarel ta prawda duzo nei pomoge ale zawsze mozna sie starac by uswiadomic kogos bo ja saa napsiala z rodzicami nei rozmawia to kto ma jej t wytlumaczyc itp. Fat nei powina woguel sieza to zabierac niemajac o ytm pojeia...ae to juz bled mlodosci.

Gość samasobie
idź dziecino spać bo w szkole trzeba się skupić. a zabawy zostaw dorosłym

Gość samasobie
a mdłości masz bo w ciąży jesteś

i powiedz mi dziewczyno myslsiz ze obrazajac mnie czy kogkolwiek tutaj os zdzialasz? watpie to wlasnei pokazuje jak nieojrzala osoba jetes. trzeba umiec przyjmowac krytyke

Gość wnerrrrrwiona
o Boże, ta laska ma po prostu sperme zamiast mózgu i wypisuje pierdoły! Do spania gówniaro!

mika, poza tym nie mamy zadnych obowiazkow tutaj ja uswiadamiac i moralizowac, bo na to chyba juz jak widac troche za pozno. ja nadal w szoku jestem, myslac o tym 22letnim chlopaku. SAmAntAnia3, a on co ci wlasciwie poradzil? "skoluj tabletki" i dowidzenia?:|

krytyke?? wez... nie francuj:) ja spadam wiec chlajcie sie miedzy soba mam nadzieje ze was jutro nie spotkam:)pa:)

tak to prawda co mowisz caarel . nie jestem od swiadamiania ale kurde... jakso nie moglam sie powstrzyamc by sie nei ywpowiedziec w tm temacie. no golnie szkdoa m idziewczyny..

caarel nie...chce zebym nic nie robiła i niech sie wszystko ułozy. ale ja chce te tabletki i wiem to na 100%