Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obla

załamka

Polecane posty

Gość obla

Czesc wszystkim.z miesiac temu poznalam faceta i niedawno sie umowilismy w realu.Mialo to być spotkanie tylko takie na pogaduchy a wylądowaliśmy w lozku.Oczywiscie bylo zabezpieczenie.Potem on pojechal i jeszcze tego samego dnia dzwonil chyba ze 3 razy ,ze dojechal i wszystko oki, pytal co u mnie itp... Dzis caly dzien sie nie odzywa,nie daje znaku zycia,nie dzwoni i wogole.Co sądzicie o jego zachowaniu?Pierwsza sie nie odezwę bo mam swoj honor.Co mi radzicie.Dodam,ze zalezy mi na nim.....

Gość obla
ej moze ktos odpowie?

no cóz...szkoda tylko ze tak szybko wyladowaliscie w łozku, obym sie myliła ale moze koles nalezy do tych, którzy zaliczaja i odstwiaja...

Gość wnerrrrrwiona
ja tam na pierwsza ranke umawiam sie nie w realu, a w tesco :( Blizej mam po prostu:P

Gość obla
no i wlasnie tego sie obawiam...coz jak tak faktycznie jest to musze zapomiec i dac sobie spokoj ,tylko ,ze glupio teraz sie z tym czuję.:(

to dobrze, że masz swój honor. dobra rzecz - honor. nie żeby to miało coś wspólnego z wskakiwaniem do łóżka na pierwszej randce z facetem pierwszy raz widzianym w realu na żywo, ale honor to honor, nie ma to tamto. 🖐️

widzisz słonko, gdyby miał do Ciebie szacunek i w ogóle był jednym z tych wyjątkowych i "dobrych" facetów, to pewnie zapytał by cię otwarcie czy jesteś tego pewna itd. że to pierwsze spotkanie itd...

puknął Cię a teraz bajeruje juz inną Widocznie nie jesteś najlepsza w \"te\" klocki, bo z reguły łatwy, fajny towar zalicza się kilka czasem naście razy a dopiero później szuka sie kolejnej naiwnej

wierze,bo sytuacja dla Ciebie jest mało komfortowa ze tak powiem, mimo wszystko zycze, aby sie to jakos wszystko pozytywnie odkreciło :P

Gość zzzzzzzzzzzzzzz
anyzowka.....super:P:P:P

Gość obla
piękny wolny bardzo ci dziekuje za szczerość ... dziekuję wszystkim co mnie wspierają. zdarzylo mi sie to po raz pierwszy i stąd ten post- nikt nie jest doskonaly ,kazdy z nas popelnia jakies blędy . Czuje sie poprostu fatalnie:(((

Gość obla
Wiem ,ze jestem sama sobie winna i to wlasnie jest najgorsze.

nie powinnaś, jeśli było CI dobrze to też na tym skorzystałaś, poza tym jeśli się odezwie to nie jest złym facetem, jeśli tylko się odezwie i nic więcej i nie będzie chciał kontynuować znajomości, to przynajmniej jest na tyle dojrzały by to powiedzieć, jeśli nie, to trudno, czyli nie był Ciebie wart :-) uszy do góry

Ale teraz to nie ma co sie nad soba uzalac...Trudno stało sie, juz nie da sie tego odkrecic...a o tym palancie nalepiej zapomnij i juz nie ulegaj nastepnym razem tak szybko emocja, bo konsekwencje moga byc gorsze.

Gość obla
Dzieki duszek za wsparcie ,wlasnie tego mi teraz najbardziej potrzeba chociaz wiem ,ze zachowalam sie idiotycznie,karygodnie i wogole ech szkoda pisac ...poprostu zle mi z tym jak cholera...gdyby mozna bylo cofnac czas ....

Gość maciej to brzydkie imie
wiesz też bym się nie odezwał więcej do laski która mi dała dupy na pierwszym spotkaniu. Nie tego szukam u kobiet.

Gość obla
maciej teraz to juz wiem.

nie cofaj czasu ale patrz przed siebie nie zapominając o tym co było , więcej tego błędu nie popełnisz :-), ni przejmuj się kimś kto nie jest Ciebie wart, poza tym znajdziesz dużo lepszego, a na razie poczekaj trochę, niech się Ci życie trochę uspokoi i emocje opadną :)

no tyle dobrze. Wyciągniesz wnioski w przyszłości. Olej tego i zacznij z nowym

maciej to brzydkie imie: nie szukasz laski która da Ci dupy przy pierwszym spotkaniu? ale weźmiesz taką z miłą chęcią, a ona nie szuka faceta który leci do wyra od razu jak pszczółka do miodu ;D

Gość obla
Tak,macie racje dziewczyny - nie patrzec wstecz,nie ogladać sie za siebie ,nie rozpamiętywać- poprostu żyć dalej .Dziekuję Wam serdecznie:)

nie nie wezmę, do seksu potrzebuję dłuższej znajomości

tak maciusiu, oczywiście, a świstak wyszedł bo sreberka podpieprzał bober z herbal esensys ;D

Gość obla
sensual seduction skąd ta pewnosc ,ze kademu innemu tez rozlozę nogi?wiez co...jestescie(faceci) poprostu wrednymi świniami i nigdy nie zrozumiecie kobiet...Nie wierzę,ze wam sie nie zdarzylo zrobic cos glupiego.

dokładnie, jak bedziesz to rozpamietywac to bedzie tylko gorzej, potraktuj to jako incydent(jednorazowy!!!), wyciagnij wnioski i nie rozpamietuj juz...