Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kitolek

Problem z higieną

Polecane posty

Gość Kitolek

od pewnego czasu moja żona się nie kąpie, właściwie to oprócz malowania się i perfumowania oraz podstawowych potrzeb fizjologicznych nie korzysta z toalety. Dzisiaj spytała czy bym nie chciał sie pobzykac bo dawno tego nie robiliśmy. Zgadnijcie co odpowiedziałem. Powiem szczerze ona mnie odpycha. Jak mam się kochac z kobietą, która 3 dni chodzi w tych samych rajstopach nie zdejmując ich nawet do spania, to obrzydkliwe. Nawet nie wiem czy zmienia bielizne bo pod te antygwałty rajtuzy nie mam zamiaru zaglądać. Może mi ktoś powie czemu się to tak stało, i o co jej chodzi. Jesteśmy 3 lata po ślubie jakiś miesiąc temu wszystko było ok.

Gość pusty worek starego onanisty
pewnie cie zdradza:D:P

Gość nie wierze jakos w to co pisze
sz...naprawde sie nie myje i nie zmeinia bielizny?:O myslalam,ze tacy ludzie to tylko w rurach mieszkaja, no ale oni nie maja do tego warunkow wiec to co innego:o nie rozumiem malowac sie i perfumowac, aczegos bardziej podstawowego nie robic:O moze Ci sie tylko wydaje? A jaki powod dales jak odmowiles sexu?:o

Gość Kitolek
Nie wiem. Coś jej odwaliło i tyle. Nie idzie się znią dogadać.

Gość zastanow sie
a moze zaczela \"malpowac\" Twoje nawyki higieniczne, Autorze?

Gość Kitolek
No to już przeginka. Ja ze swoją higieną nie mam problemów. Zmieniam bielzine i myje się jak przystało na czystego człowieka. Wypraszam sobie takie pomówienia. :)

Gość a czemu ty nas
autorze , obcych ludzi pytasz :O ? Twoim zdaniem ktoś ci tu napisze dlaczego twoja żona ma w dupie higienę ? O czym wy ludzie w tych małżeństwach ze sobą rozmawiacie ? :O Gdyby mój mąż przestał się myc to pierwszą osobą którą bym zapytała o tego przyczyny byłby ... mój mąż a nie ludzie na kafe :O

Gość krugeria
jak można spać w rajstopach?? i do tego w majowe dni takie ciepłe rajty nosi- :\

Gość pusty worek starego onanisty
a ja ci 'mowie', ze zakochala sie w kloszardzie i to z nim cie zdradza :P matko :o jakie te chlopy malo domyslne sa 😭:D

Gość oj..
no właśnie. podejdz do niej i zapytaj dlaczego się nie myje? Normalnie tak po prostu. Ja np mówię mojemu mężowi : Ty idz się okąpać bo trochę się zapociłeś. On na to przecież godzinę temu brałem prysznic- tak myślisz śmierdzę :P -No nie kochanie nie smierdzisz ale mógłbyś się iść odświeżyć :) Ok - i facet idzie do łazienki :) Proste słowa nikogo nie obrażając- zwracamy sobie wzajemnie uwagę. A myjemy się codziennie :) :classic_cool: Rany przecież to twoja żona a nie sąsiadka. Zonie możesz wszystko powiedziec nie?

Gość krugeria
wrzuć ją do wanny i tyle...niby taka gra wstępna , zerwij antygwałty .... i do dzieła gąbka, mydełko... :)

Gość Kitolek
Ech.. potraktuje to jak grę wstępną.. :) tak właście zrobię :)

Gość oj..
albo kup jej nową sex-y piżamkę i fajne płyn do kąpieli. Niech się najpierw baba dobrze wymoczy ;)

Nie chce mi się wierzyć w to co piszesz:-/ Może ma jakąś depresje? Jak można spać w rajstopach? Czasami najskuteczniejsza jest brutalna terapia. Powiedz jej wprost, że śmierdzi, brzydzisz się, jak sobie wyobrazisz brud na starych majtach itp. Być może się pokłócicie na 3 dni, ale potem powinno podziałać:-)

Gość ten topic już był

Gość krugeria
a ha i napisz jak coś się zmieni xD

Gość krugeria
ten topic już był ?

Gość ten topic już był
Był - to samo o tych rajstopach niezmienianych pisał....

Gość krugeria
no popatrz ty jakie to ludziska maja głupie żarty :))

Gość to juz byyyyllooo

Gość ten topic już był
Może po prostu nic się przez ten rok nie zmieniło????? :-D :-D :-D Żonka ciągle w tych samych rajstopkach!

Gość krugeria
a jak sie robi pana w czapce bo tego np.- :) to wiem jak a w czapce jak? wykorzystam ten wątek bo szkoda zaśmiecać bzdurami , takie banalne pytanko

Gość fajna fajna
to nie przez rok się nic nie zmieniło, tylko chyba ona znowu przestała się myć, bo przecież autor pisze, że miesięc temu było OK :P :D :D :D

Gość krugeria
:p

Gość krugeria
;D

Gość krugeria
próba się niepowiodła