Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannaX

18-latki i troszke starsze pragnace być w ciąży

Polecane posty

Gość wiiosennapo40
25 lat jest jeszcze OK ale drugie urodziłam w wieku 30 lat i uważam że to stanowczo za późno. Porównuje zycie moich koleżanek które będąc w moim wieku mają 25, 23 letnie dzieci i widze jak zyją. Maja jeszcze na tyle siły i chęci żeby korzystać z zycia a sa juz wolne. Ja jak będę mięc ta wolność będę po 50 i nie wiem czy bedę miała jeszcze ochlotę korzystać z tej 'wolności"

Gość dlaczego od razu kaprys
nie mów że nie możesz wyjść czy wyjechać przecież to młodsze dziecko jest już duże

Gość dlaczego od razu kaprys
pani matka x 3 żeby wyjechać z 3 dzieci za granicę trzeba zarabiać krocie. nie każdego na to stać.

Gość Kafeteria taka jest
Wiosenna będziesz jak będziesz chcieć. Każdy wiek jak sama powiedziałaś ma swoje prawa, swoje blaski i cienie. A jeśli się chce to można. Szkoda tylko, ze u nas np. nie ma takich emerytów jak we Francji np. starzejących się z godnością. U nas ten okres kojaży się z biedą i smutkiem. Szarymi ludźmi.

dlaczego od razu kaprys pani matka x 3 żeby wyjechać z 3 dzieci za granicę trzeba zarabiać krocie. nie każdego na to stać. jak sie ruszy dupe i pracuje to sie ma.zal ci dupe sciska,ze ona ma 3ke dzieci i jeszcze wyjazdy zagraniczne?;)

Gość upupupupupupup

Gość kiki0909
Wszyscy widza tutaj tylko negatywne stony wszyscy tylko umieja wytykac błedy innych!!!! Ja tez mam 18 lat.. do nie dawna chodzilam na dyskoteki , imprezy , domowki. Ale szczerze powiedziawszy jakos juz mnie do tego nie ciagnie! Tez pragne miec dziecko.Pragnę miec malutka istotke o ktora bede mogla dbac starac sie kochac.. Wy jednak widzicie w nas tylko nieodpowiedzialne smarkule! ale tutaj wam powiem ze sie mylicie...Fakt ze ktos ma 18 lat to jest nie odpowiedzialny jest dla mnie jakims jednym wielkim mitem! czasem nie jedna 18latka jest badziej odpowiedzialna od osoby majacej 25 lat!!!! wiec nie piszcie pierdoł!!!

Gość kikiii vo rozumiesz
pod pojęciem "odpowiedzialna"?

Gość kikiii co rozumiesz
"Pragnę miec malutka istotke o ktora bede mogla dbac starac sie kochac.." - to jest według ciebie odpowiedzialność?!

Gość a figa z makiem
ale was boli ze jakas 18 chce miec dzieckoo,, matkooo ,,chcecie byc ODPOWIEDZIALNE\' to sobie badzcie, waszym zdaniem odpowiedzialnosc to znaczy to ze najpierw do 30 trzeba sie wyszalec, imrezowac zyc pelnia piersia(co niby z dziecmi nie mozna:)) a majac dziecko w tak mlodyzm wieku to juz nie jest odpowiedzialnosc a jaks kaprys,, czesto kobitki czekaja jak najdluzej bo ich strach ogarnia, czy sobie poradza,,a przeciez sa w takim wieku ze nie powinno byc problemu:O:O:O: zreszta KUZWa kazdy jest inny nie zawsze jak idzie 20 latka w wozkiem tlo byla WPADKA, za to ze same czekacie do 30 z macerzynstwem to inne ktore maja dziecko mlodo sa juz przezwas potepiane paranoaja,, normalne cuchnie tu zrozumeniem i dojrzaloscia ehhh

Gość a rodźcie te dzieciory jak n
najcześciej, w końcu ktoś musi na nas pracowac hehehe he