Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka skakanka 00999

Audi, Mercedes czy BMW??????

Polecane posty

Gość anka skakanka 00999

która z tych marek jest najlepsza? są jakieś dane, statystyki? pytam z czystej ciekawości:)

Gość gfhfhfhfhfh
bawara typowe auto dla typowych miesniakow-cyniarzy - wiesniakow ;/ bleeee .... chociaz najnowsze bawary sa super, ale takiego cwela na nie nie stac audi-fajne autko, nie wspomne juz o najnowszych modelach ;D mercedes MA KLASE!

Gość dla mnie audi

Gość isu
Audi!!! Jest najbardziej eleganckie, ale i tak wolę Saaby i Volvo!

Gość anka skakanka 00999
no właśnie ile ludzi tyle zdań, ale mnie chodzi.. o fakty czyli na pewno były przeprowadzane jakieś statystyki czy coś takiego:) bo np. wg mnie. 1.mercedes 2.bmw 3. audi

Gość roerkowa
mercedes:P

taka mała rzeczy BMW to skrót od słów które po polsku znaczą mniej więcej tyle co wóz/samochód dla ludu :D

Gość anka skakanka 00999
hmmm...

Gość mam golfa ale
Coś Ci Levviatan dzwoni, ale nie w tym kościele. BMW to Bayerische Motoren Werke, czyli bawarska fabryka moto. Volkswagen to wóz ludowy :) I, nawiasem mówiąc Audi. Bo ładnie wygląda, zwłaszcza te nowsze A5

oczywiscie BMW jest najlepszy jesli chodzi o silnik, bezawaryjnosc, osiagi.. audi moze konkurowac... jedynie moze, jest troche bardziej oszczedne od BMW. Merc- jazda mercem jest jak sex z prostytutka, niby wszystko ok, ale uczucia brakuje. sam mam BMW 3 z 2004r, 180KM po tuningu chipowym, ogolny efekt: zajebiscie. koszta ewentualnej naprawy jak cos padnie- no coz, wysokie. szanse ze cos padnie- adekwatnie niskie. a i zgadzam sie ze starsze modele sa dla wiesniakow i dresow, ktorzy wzieli auto 60-letnie z miliardami km na liczniku od niemca ze zlomowiska...

Gość a ja jeszcze słyszałam
o co myślicie o audoi a3 (tylko te 5cio drzwiowe) bo moj chłopak ma zamiar kupic, rok 2006

Gość audi a4
sama jeżdżę audi a4 b5 :classic_cool:

Gość mam golfa ale
painofdeath, ja bym się tak publicznie nie przyznała do chipa w aucie, bo to jest dopiero oznaka zburaczenia. To tak jakby mieć na zderzaku naklejkę: "chciałem mieć mocniejszy samochód, ale nie było mnie stać" :D Taka prawda. Więc nie śmiej się z dresów i wieśniaków, może lubią "zabytkowe samochody".

ostatnie lata - Audi, wczesniejsze - BMW, jeszcze starsze - mercedesy (lata 80-te - ludzie jeżdżą tymi autami i nie psuje sie to...)

Gość a ja jeszcze słyszałam
eee... 1,9 tdi bo 2,0 podobne felerne

wielbiciel 70B- po pierwsze, 75D jest lepsze:P po drugie, jesli juz jakies audi moze konkurowac z BMW to tylko R8 i gdyby nie to ze jest r8 kosztuje 105tys funtow a M5 65 to powiedzialbym ze R8 jest zdecydowanie lepsze. Aczkolwiek na R8 jest dlugo mnie stac nie bedzie w zwiazku z czym M5 jest fajniejsze:P bo uzywane juz za 35-40mozna kupic w najnowszej wersji :D

Gość animator
Wszystkie te marki kojarzą mi się źle Mercedesy to kanapowce dla dziadków lub taksówkarzy BMW - wiadomo drsiarze, karki a nowsze modele dla mafiozów Audi - to przede wszystkim wieś. Stare Audi 80 stoi w co drugiej zagrodzie Fajne luksusowe marki to Saab i Lexus

golfie, po pierwsz chip tuning, zdejmuje ograniczenia narzucone przez producenta, po drugie, zwieksza osiagi silnika ktore byly ograniczone KOMPUTEROWO. ASO tez to robi, za ok 5-7tys zl.... wiec chip tuning: zwieksza osiagi i moc, zmniejsza spalanie itp. zanim sie wypowiesz poczytaj, a co do golfa, z klockow lego mozna cos ladniejszego ulozyc

painofdeath ---> e tam, nie wiesz co dobre :p Audi jest drogie, bo dobre, a beemki to taki szit, że można za pół ceny kupić :p:D

ja mam bmw e46, jak dla mnie ok..tylko ew. częsci drogie chce teraz audi a4:) a mercedes moze i ma klasa ale mi się nie podoba

Gość mam golfa ale
painofdeath, wiem na czym polega chip tuning, nie musisz mnie uświadamiać. I nadal uważam, że jest nie tyle dla miłośników tuningu jako takiego, co dla ubogich :P Tam gdzie mieszkam, taki samochód nie przeszedłby przeglądu technicznego ze względu na normy ekologiczne. Co do golfa: samochód służy mi do jazdy, więc może być nawet złożony z lego, byleby jeździł w przód i w tył. W końcu lego to dobra duńska marka, nieprawdaż?

painofdeath ---> poza tym wszystkie Audice mają super wygląd, a BMW? Oprócz 3 Coupe i X5... totalna kaszana :p

BMW za dużo palą i mają napęd na tylnie koła więc nie radzę Mercedesy może i są tańsze od Audi i BMW ale mają kiepską blache i często atakuje je rdza a ponadto wiekszośc ma wykończenie w drewnie co mnie osobiście się nie podoba... AUDI AUDI i jeszcze raz AUDI!!! Mają super blache ocynkowana ekstra sie jeżdzi są bezawaryjne i mało palą Proponuję A4 z 2002 roku diesla z dzielonym grilem i z ful wypasem w środku Kosztują okoł 35-40 tys. ale warto!! Wiem bo sama takim jeżdzę od zawsze ( mialam B3 B4 A4 z 1995 i teraz A4 z 2002) i już nie zmienie na żadne inne :D :D :D