Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula378246

powinnam sie przejmowac ???

Polecane posty

Gość paula378246

Otoz jakies 2 lata temu mialam bardzo nieprzyjemna "sytuacje" ktora trwala jakies 2 lata i wszyscy sie o tym dowiedzieli tzn moj brat na mnie nakablowal i do tej pory mam przechlapane bo ludzie o tym wiedza mimo ze wszystko sie dla mnie rewelacyjnie skonczylo ale przez to wszystko nie utrzymuje kontaktow z moja rodzina. Wiem ze to wszystko chaotycznie brzmi ale nie mge sobie tego darowac i caly czas o tym mysle. Sam ajuz nie wiem.

Gość paula378246
nie nie bylam prostytutka ale mialam romans z zonatym gosciem - nie wiem co mi wtedy odwalilo ale teraz bardzo tego zaluje i nie moge sobie tego darowc i ludzie tez nie. Dreczy mnie to okropnie. Teraz jestem w szczesliwym amlzenstwie ma dziecko ale dalej o tym mysle... czy powinnam ???

Gość paula378246
rodzina chce ze mna utrzymywac kontakty( oprocz tego brata ktory na mnie naskarzyl) wiele razy bylam zapraszana na imieniny, komunie itp ale jakos nie mam ochoty do nikogo chodzic bo w tej strasznej dla mnie sytuacji nikt nie byl po mojej stronie nawet domownicy.Jakos nie moge im wszystkim tego zapomniec. A co najgorsze to czasem w zartach potrafia mi to wypomniec.

Gość PAULA8473265
podnosze topik. poradzcie mi cos to dla mnie wzne :)