Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowaneczkaaaaa

Mam powazny problem, prosze doradzcie mi....

Polecane posty

Gość malowaneczkaaaaa

Chodzi o to, ze to dosc dziwne co teraz napisze... poznalam chlopaka i bardzo go polubilam i on mnie tez, mysle, ze moglibysmy byc ze soba, ale zauwazylam, ze on jak sie usmiecha to ma caly bialy jezyk ;/ nie smierdzi mu z buzi ani troche! jest zadbany itp tylko wlasnie.... nie wiem co mam o tym myslec? jest na cos chory czy co? nie wiem czy moglabym sie z nim calowac.... ;[ prosze nie nabijajcie sie tylko szczerze mi doradzcie

Gość malowaneczkaaaaa
bo nie wiem czy czasem nie jest na cos chory.... o to chodzi, ja takiego nie mam i nie spotkalam sie raczej z takim czyms....

Gość zdecydowanie odrzucajace
o fuj moze miec plesniawke, albo nie myje dobrze i czesto zebow i nioe wie ze jezyk tez trzeba szorowac pewnie w dziurkach w zebach ma resztki jedzenia, na jezyku osad i co jakis czas ropieja mu dziasla..fuj wspolczuje takie cos odrzuca naprawde....

Gość malowaneczkaaaaa
ale chodzi o to, ze on jest bardzo zadbany a zeby ma ladne biale itp rzadko kiedy spotkalam faceta z takimi ladnymi i zadbanymi zebami.

Gość zdecydowanie odrzucajace
ty chyba sama nie wiesz o co ci chodzi, zeby mogl dostac biale w genach, niektorzy faceci wogole nie myja zebow, znam takich nie wiem ale skoro juz cie odrzuca to co bedzie jhak sie ze soba oswoicie..

Gość malowaneczkaaaaa
to co ja mam zrobic? zalezy mi na tej znajomosci bo mogloby cos z tego byc.... ;[ mowia mi tu, ze jak sie kogos kocha to nie patrzy sie na takie rzeczy....

bo sie nie patrzy.moze chlopak ma jakas chorobe zoladka a ty takie! jestes dziwna.

Gość malowaneczkaaaaa
jak jest chory to go żuce