Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaa27

POZNAM FACETA MIESZKAJĄCEGO POZA GRANICAMI PL!!!!

Polecane posty

Poznam chetnego Pana do stałego zwiazku najchetniej z zachodu w wieku od 28-30l,wysokiego.Ja blondynka,szczupła,170cm.Samotnie wychowuje dzieciątko.Jeśli jest gotów jakis Pan podjąć sie tego wyzwania-ZAPRASZAM

Hmmm niestety nie mieszcze sie w granicach wieku:-(

Błąd do 36lat,a ty jak już wcześniej poczytałam dość długo szukasz....Twój post był inspiracją do tego bym i próbowała tą drogą.

Niemcy,Holandia,Belgia,Francja ...nie szukam sobie łatwego życia ale od dawna marzę o wyjezdzie z PL,poza tym pracuje w Niemczech ale tylko sezonowo

tak,wiem o tym bo czytałam na forum no i też zaczynam szukać ale nie wiele czasu mam bo wyjeżdzam :((

Niemcy-północ nad samo morze na 3 miesiące aż!!!

i jak myślisz dobry to sposób na "na poszukiwania"połowki ??Masz w tym już jakieś doświadczenie.

Rozumiem:-) Chetnie z Toba porozmawiam ale musz juz uciekac. Jesli masz ochote to odezwij sie na maila;-)

doswiadczenia zerowe procz kilku maili pozdrawiam

Poznam chetnego Pana do stałego zwiazku najchetniej z zachodu w wieku od 28-30l,wysokiego.Ja blondynka,szczupła,170cm.Samotnie wychowuje dzieciątko.Jeśli jest gotów jakis Pan podjąć sie tego wyzwania-ZAPRASZAM a gdzie wzmianka ? o SPONSORINGU ? :p:p:p nie lepiej isc na www.przygarnijmatke.pl i tam dac anons :P ?

Gość wiedziałam że zaraz się
zleca moraliści :D

Gość buahahahahahaha
Ale ci doyebal !!!! Ile bierzesz za opedzlowanie lachy?

czytaj uważnie co pisałam!!!!Nie oczekuje żadnego sponsoringu pisałam gdzie pracuje i czego oczekuje???A skąd takie stwierdzenie że SPONSORING,tylko dlatego że mam dziecko??Nie oceniaj ludzi.My samotne mamy nie jesteśmy w niczym gorsze ani inne a raczej godne podziwu.

>> a raczej godne podziwu. Taaaa :d Szukanie fagasa przez net to bez wątpienia oznaka zaradności życiowej i powdzenia w życiu osobistym :classic_cool:

Gość buahahahahahaha
nie zna granic tak jak twoja rozyebana peezda:-D

Wasz idiotyzm nie zna granic..." ona27 najpierw musimy sie zastanowic gdzie tutaj jest idiotyzm ? czy w słowie sponsoring ? czy w szukaniu faceta z "zachodu" ? :P

powiem tak nie podobam Wam się to nie komentujcie bo jest to zbędne!!!a zaradna jestem i nie potrzebuje byc kogoś utrzymanką

Gość buahahahahahaha
opierrrdala faszystowskie pauki za pare euro, dzieciak pewnie z jakims turasem :-O

Gość buahahahahahaha
Co tak ucichlas? Czyzbym miala racje?:-D

A skąd takie stwierdzenie że SPONSORING,tylko dlatego że mam dziecko" akurat w tym przypadku to ze jestes samotna atka z dziecka nie ma zadnego znaczenia :D tutaj chodzi o podjecia zadania przez jakiegos pana z zachodu ? czyz by twoje mysli nie krazyły czasami w koło kasy ? No bo pan z zachodu chyba jest lepiej ustawiony niz pan z kraju :D no chyba ze chodziło ci z zachodu kraju :) ??? no ale chyba o Zielonej Górze raczej nie myslałas ? ;)