Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaa27

POZNAM FACETA MIESZKAJĄCEGO POZA GRANICAMI PL!!!!

Polecane posty

Jak tez zarabia w ojro to jaki panowie argument,przecież pisze że pracuje w Niemczech

no to autorko teraz pytanie z pionu :p ponawiam .... czemu ten z zachodu jest lepszy ? od tego ze wschodu czy tez z kraju ? :P:P:P

Nie jest to priorytetem acz kolwiek mam swoje preferencje w tej kwestii jestem po przykrych doświadczeniach tu w PL.

może to chęć ucieczki ale nie widze tu potrzeby tłumaczenia się i na pewno nie jest to chęć łatwego życia jak twierdzicie wszyscy.

wiesz kierujac sie wyborem czy to natury narodowosciowej czy tez kwesti finansowej tudziez religijnej ... poszukujesz na siłe .....:P i w tym momencie jest to naturalne ze wybierajac faceta jak to ty piszesz z zachodu bedziesz automatycznie wybierała tych co maja 10.000 ojro niz tych co maja 1000 ojro w portfelu no bo jesli masz sie zakochiwac na siłe to chyba lepiej w tym bogatszym niz tym ubozszym .... to naturalne a to ze zawiódł cie jakis bidny polaczek z dolnoślaskiego to tylko pretekst by moc wymigac sie od odpowiedzi na moje pytanie :P

a czy poznajac kogos ma on wypisane na czole ile zarabia??Ja też jestem kobieta niezalezna od kogo kolwiek ...

a czy poznajac kogos ma on wypisane na czole ile zarabia??J nie :) ale definiujac zapytanie z nazwa w temacie "z zachodu" jednoznacznie wiadomo o co chodzi :p Bo na to ze na krajanach sie uczuciowo przejechałas nie oznacza wcale ze ci z zachodu beda lepsi / gdzie tak jest napisane ze polak to wredny i nie odpowiedzialny zdrajca a anglik to ostoja domowego ogniska i monogamista :) ?

Masz racje to nie oznacza że bedzie lepszy ale słowo Zachód nie musi sie od razu kojarzyć z jednym-bogaci faceci!Poza tym interesuje mnie znajomość z polakiem nie obcokrajowcem.

nie bardzo rozumiem do czego dażysz ale wydaje mi sie ze próbujesz ze mnie zrobic materialistke no cóż twój pogląd.

Gość Rafal - Belgia
witam odezwij sie na gg 8584201