Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamkamano

to prawda ze suknie tiulowe sa szyte tylko jako ivory i bialy?

Polecane posty

Gość kamkamano

tak mi dizisja bbka w sklepie powiedziala. bo szukalam welonu mgielki bez lamowki w colorze jasny ecru.a ona mowi ze tiule sa szyte tylko jako ivory albo biale. wychodzi na to ze moja suknia to ivory. coprawda babka w sklepie gdzie zamawialam tez mowila ze to ivory ale jak dla mnie to jasny ecru. bo jakos ja roznicy miedzy tymi kolorami to nie widze

Gość Evinion
Bzdura. Jako właścicielka salonu powiem Ci, ze co kolekcja i producent to inny ecru, ivory. Nie sugeruj się nazwą. My mam nawet suknie w kolorze szampan i welony z mgielki tez w kolorze szampan do tego, wiec nie sa tylko ivory lub bialy.

Gość kamkamano
a bylaby duza roznica w odcieniu welonu miedzy ecru jasny a ivory? gdyby sie okazao ze niedobralam idealnie dos ukni?

Gość Salon Sukien Evinion
Jesli mgielka bez lamowki, to nie powinno byc widac roznicy, nie bedzie bardzo kontrastowalo pewnie. Chyba ze suknia bardzoo jasna, ale pewnie satynowa? Wiec dochodzi jeszcze roznica w fakturze materialow, tiul jest lecutki, przez co pewnie bedzie wygladal jasniej.

Satynowa*, miało by ze pewnie taftowa, bo przewazie z tafty sa szyte, rzynajmniej te lepszej jakosci

Gość kamkamaron
nie.tafty mni odrzucaja. suknia jest tiulowa na dole

Chyba musisz ryzykowac, ze bedzie pasowac, coz zrobic. Bo rozumiem, ze nie masz mozliwsci przylozenia welonu do sukni? Nie maja chocby podobnego zeby sprawdzic?

Gość kamkamaro
niestety nie. pozatym w tym salonie co kupilam suknie nie maja takiego welonu. musieli by zamowic i wtedy musialabym od razu kupic. a bez zobaczenia , pomacania zalozenia niechce. dlatego chce go kupic gdzie indziej jak znajde dokladnie taki jak mi sie podoba. a mma ptanie jeszcze. chcialabym aby by dwuwarstwowy druga wasrtwa do pasa. z tymze nie chcialabym aby byl jakis bardzo szeroki zeby az na ramiona zachodzil. babka mowila ze powinien byc wtedy ciety z jednej szerokoscii. czy jakos tak.dobrze mowila?