Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Służ ą ca 22

Rezydencja króla i królowej kafeteri

Polecane posty

zostalem wybrany na krola bezterminowo ...krolem sie jest ..to prezydentem sie bywa, wiec moja krolowo zostan ze mna :)

A ja poproszę odrobinę słońca. To nic nie kosztuje. A tyle zdziała.

Kabel bo o ile dobrze pamietam, krola i krolowa wybierac sie mialo tylko na miesiac

Kabel skoro tak mowisz:) to bedziem bronic swoich tronow az do smierci:classic_cool:] Belfasto moj stanczyku zanotuj ze 01.06 czesio ma szczepienie na wscieklizne;)

setunia >>> czy widzialas kiedys monarchie z kadencja ? :D....nie ;) zreszta na mocy mojego majestatu nadaje ci tytul krolowej 🌻 :) ' ' ' ' dopoki nas nie wypierdola z tronem z piaskownicy :D

Kabel tutaj raczej anarchia panuje jak monachia tzn teraz to sie zmieni:classic_cool:

no nic krolowa idzie \"odpoczac\":P ajrze tu na nocnego drina:classic_cool: i inne atrakcje🖐️:D;)

Seniorita1990rok ---- jako naczelny przyzwoitek nakazuje ci nie wodzic na pokuszenie albowiem gniew królowej bywa tragiczny w skutkach dla takich młodych dzierlatek

Krolowa juz wypoczela i zaczyla kapieli mlecznej:) czeka na drina:D

Kolowa wypila ale napilaby sie jeszcze:) o ile krolowej przystoi tyle pic?:P ale chbya nam to wszystko wolno!:) co Krol pije? moze poczestuje krolowa?:D P.S. nie zazywam niczego szkodliwego:)

prosta whisky :).....bez loda :D i innych smieci typu cola .....jesli masz pani ochote ? nie ma problemu....problem bedzie z pisaniem za chwile :O