Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Służ ą ca 22

Rezydencja króla i królowej kafeteri

Polecane posty

USB powiem szczeze ze ten trunek mnie bardzo \"muli\" i ja mialabym naprawde powazne problemy z pisaniem po niem:D wiec nie boj nic bo dobrze Krol sie trzymie:classic_cool:

Krolu USB czzby Twoi poddani nie znali umiaru? i nadal nie leza pod stolami?:D no to jaja jak berety:classic_cool: Ksieznkiczki jakies tez sa?:) :D

bo moj oj ksiaze Czeslaw juz padl:o ja powinnam tez spac isc bo jutro wstaje wczas :o

sa ksieniczki :) s kazda szklanka ladniejsze ale nie strachaj ....wiernym jest :) mkuzwa nie wypada tyel pic krolowi :O

heheh:) e tam nie wypada:) Krolowi wszystko wypada jesc do syta pic do syta no i no ten tegessssssssss:)

no dokladnie:) krolowe tez kiedys nie mialy najgozej:D

setuniu kochana ...i cale sczescie ze wypada ,,nie pokazalbym sie jutro tutaj.... Brzydula :) 🖐️ :) zmieni ksywa bo ta nie pasuje :P

wasza tzn moja wysokosc jest kontent widziec cie w swoich progach .... cholera te progi sa coraz nizej.......................................

taa sysys:o czekam az mi sie bateryja rozladuje i ide spac;)

gdy bateria padnie setuniu maja padnie tez....jesli przyjmiesz mia do komnaty legne niczym galadiatror po wygranej wlce obok...po wygranej bo widze ze przeciwnikow zostawiam w tle :)......

Kablu a dlaczego nie zaglądasz do nas na topik??? czasem chciałabym podyskutować o fizyce..:)

Gość miniminimomo
ej słyszeliście o tym nowym portalu http://www.naspolke.pl? podobno strasznie fajna inicjatywa, że ludzie się organizują żeby razem robić jakieś fajne rzeczy, np. razem biegac rano, albo wymieniac się książkami!

krokiem dlugo dystansowca podazam do ciebie setuniu :) .... nie iestem zajety ...jestem wstawiony :O...ladna dziewxzyna i sama ....pieprzyc uch frajerow ktorzy czas spedzaja przy play station i innych gir=erkach......mognolio jesli trafisz na takiego uciekjaj daleko..... sa gorsi niz prawiczki, punki , skiny i inne cholery......za-pomnieliczym jestn zycie :O

niedobrze z tobą.... topik Izoldy22 pamiętasz??? jest na nim Iwa, Ktosik, Desznik itp itd..

Gość Jaruś 84
kwiatek125 liz mi stopy!juz!!!!!!!!!!!!!!!