Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Służ ą ca 22

Rezydencja króla i królowej kafeteri

Polecane posty

hmmm jak by to powiedziec :O znikam od i do stolu z drinkami .....jeszcze chodze o wlasnych silach....i mam nazieje ze tak zostanie :)

tak odpowiednia pora.... zauwazylas ze ja jestem zawsze na przekor ? jak mowia ze pasztet ja pisze ze piekna ...jak pisze ze KFC ! ja pisze ze to pasnik :) hehe rozumiesz ? nie poddaje sie konwenansom i modom ....ja to jestem ja :)..... pora odpowiednia dla kogos dla mnie midnight :)..a to jeszcze nie ranek.....

porobwalem jak to jest do pasa, cholera zakrecilo mi sie w glowie .....aaaa nie mozna tak poprostu siema powiedziec ? :)

:)....niczym nie bede sie roznil od menela jesli trunki w nadmiarze....bez znaczenia mozgotrzep za 3.50 czy bells jim bim za 100.....

pewnie ze mam berlo ! tylko takie inne.....dwa klaiwsze rolke i kawalek kabla co by mi nie ucieklo :D tylko teraz mysza to zwia :D

heheh jeszcze zostalo troszke na kaca ;)....umylem szklanke i koniec na dzisiaj :) czas zlozyc sponiewierane cialo :) milych snow brzydula :) 🖐️

krokiem dlugo dystansowca podazam do ciebie setuniu .... cos jednak dystans za wieklki byl;) ale mnie ta niedziela wykonczyla i mam migrene jak na krolowa-arystokrate przystalo

Gość Belfasto-rewq
i spieszno biegnę podkablować do króla:D