Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

w którym tygodniu ciazy mozna sie martwic ze ruchy dziecka sa bardzo slabe i rzadkie ?? jestem w 25tc i martwie sie ze rzadko czuje ruchy mojego malenstwa.. od poczatku tak jest a zaczelam czuc w 19tc ruchy. i moze nawet wtedy czulam bardziej.. co o tym myslicie ?? i ewentualnie od czego zalzy ze sa slabe ruchy ?

Każde dziecko jest inne...Moja kuzynka opowiadała ze z pierwszym dzieckiem czula malo ruchow i slabe no i synek do dzis jest grzeczny a ma juz 11 lat..a w drugiej ciazy czula non stop i corcia roztrzepana:) jezeli chodzisz do lekarza i wszystko jest ok to niemasz czym sie martwic bo prostu nie kazde dziecko wariuje jak szalone w brzuchu mamy

oby to byla prawda, bo czasem czuje raz na dzien.. i to tylko jak leze.. a nieraz czuje tez jak siedze ale nigdy jak chodze.. boje sie ze powinnam czuc bardziej niz takie drobne pukanie w dole brzuszku

Maryska, ja zaczelam czuc ruchy ok 20 tygodnia i musze przyznac, ze nie wiem (przynajmniej do tej pory, a jestem w 36 tygodniu) co to znaczy "dostac porzadnie po zebrach" , mala kopala, ale delikatnie, teraz niby sie wierci, ale tez sa ta subtelne ruchy.

ja tez jestem w 25 t.c i spokojnie mały kopie czasem włączam mu telefonik z mp3 kładąc na swoim pępku to bestia mała potrafi zrzucić

sprbowalam z telefonem i muzyka, troche poskutkowalo ale nie za bardzo