Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAKDFGGH

MAM PROBLEM Z MOJĄ DZIEWCZYNĄ !ŚMIERDZI JEJ BARDZO Z BUZI !JAK JEJ TO POWIEDZIEC

Polecane posty

Gość KAKDFGGH

Widze ze powstal watek juz na ten własnie temat i sklonilo mnie to do zapytania was .. czy ktos mial taki problem ze swoją drugą polową ze smierdzialo jej z ust i wy nie wiedzieliscie jak jej o tym powiedziec ?bo przyznam szczerze ze przeszkadza mi to .. jest przesliczna i przezadbana a mimo to..:(

Gość KAKDFGGH
co robic ???czy jej nie mowić?czy jednak tak..mam problem.

Gość kup jej bez okazji nici
dentystyczne oraz płyn do płukania ust :classic_cool:

Gość misio pysio
zalezy czy ten smordek to od nieumytych/zepsutych zebow, czy z zoladka, czy tez moze z zatok. bo jak z zoladka to moze byc problem. jaki jest ten smrodek? i czy utrzymuje sie caly czas czy tylko rano lub tylko po dlugiej przerwie od posilku?

Gość KAKDFGGH
nie ..no cały czas jakos to czuje od niej jak jest blisko i mówi do mnie..zęby nawet jak myje to i tak czuc ..:(

Gość problemsmierdzacy
mi tez to czasami doskwiera, najczesciej jak jestem na diecie i mało jem- myje zeby kilka razy dziennie i zuje gume- od której przyznam chce ,i sie jzu wymiotowac, ale co zrobic- sama mam jakies uprzedzenie jak komus z buzi smierdzi wiec nie znosze tego! najgorzej jest rano, po nocy- mysle ze to tez od zołądka.

Gość KAKDFGGH
Muszę teź wspomnieć, iż regularnie masturbuję się przed plakatem niewolnicy Isaury, po czym udaję się na pobliskie bagno w celu skonsumowania spleśniałej kiełbasy toruńskiej, mającej zbawienny wpływ na moją potencję.

Gość problemsmierdzacy
tylko ze mój mąz sie nie cyka i wali prostoz mostu-ALE CI DAJE Z GEBY- to ja mu wtedy mówie ze jak mu robie laske po pracy to tez nie pachnie a ja daje rade :) ale tak na serio to mozn a z tym walczyc i to skutecznie- proponuje najpierw wizyte u dentysty- ja wyleczylam wszystkie zeby, mialam tez gastroskopie -choc nic nie wykazala- heh - taki moj urok chyba :) wiec musze wiecej pasty i gum zuzywac i jakos daje rade! a dziewczynie powiedz bo byc moze inni tez to odczuwają i w ten sposób może byc nieswiadoma skoro nikt jej nie powie!

Gość gość
Miałam ten sam problem, ale przyjrzałam się swojej jamie ustnej i na migdałkach zawsze miałam taki białe czopy, wiem obrzydliwe, jak wyciągnęłam jednego to myślałam że zdechnę ze smrodu... od tamtej pory regularnie czyszczę migdałki. To się chyba nazywa kamienie migdałkowe.

Gość gośćiówka
PROBLEMSMIERDZĄCY- Robisz laskę nieumytemu facetowi...? FUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!