Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna co nie chce palic

OD DZIŚ NIE PALĘ!!!!!

Polecane posty

Tak sobie powiedziałam i tak zrobię :) Nie palę i już!!! Jak to było z wami? Jak znosiliście te pierwsze dni? Potrzebowaliście wsparcia? Łatwo czy ciężko? Opowiadajcie i wspierajcie :)

No właśnie - troche się obawiam, że nie wytrzymam

dzis minal rowny tydzien jak nie pale, jesli dalej tak bedzie to juz nigdy nie bede palila. narazie jest latwo, oby tak dalej...

Gość Stasiek co lubi anal....
pierdolisz jak potłuczona :D już siegasz po fajke...... :D

Ja wypaliłam swoje wczoraj a dzisiaj nie zakupiłam - wiec nie mam po co sięgać. niebieskooka---> tydzień to juz kawałek. A jak zareagował Twój organizm?

Gość wole dawać dupy niż na tace
powodzenia tez bym chciała rzucic ale brak motywacji i sielnej woli mi na to nie pozwala

naprawde nie domagal sie ode mnie palenia papierosow, przylapalam sie tylko na tym, ze brakuje mi papierosa w okreslonych sytuacjach, np. pijac kawe

Ja tez nie mam silnej woli i motywacji w zasadzie też nie ale odkryłam, że nie mam nic dobrego co palenie mi dało

ja rzucilam tak nagle, bez zastanawiania sie nad tym. nigdy wczesniej nie probowalam rzucac nalogu. ostatnio palilam duzo i jakos tak nagle uznalam, ze koniec z papierosami, tylko smierdzi i nic wiecej.

To też mój pierwszy raz. I postapiłam dokładnie tak samo jak Ty - TERAZ FaKt - smród jest okropny - Bleee- i mówię to ja palaczka

trzymaj sie i nie daj wygrac papierosom... mi narazie przychodzi to latwo... sama jestem zdziwiona i oby bylo tak dalej. p.s. jak rzucali znajomi zazdroscilam im silnej woli, uwazalam, ze nie bede w stanie rzucic palenia - mam problemy