Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixi dixi

REKRUTACJA NA STUDIA-problem! POMOCY!!!

Polecane posty

Gość pixi dixi

zastanawia mnie jeden fakt. od tego poniedziałku rusza rekrutacja na niektórych uczelniach. w regulaminie pisze ze podczas rejestracji elektronicznej pod ręką powinno się mieć dowód osobisty i świadectwo dojrzałości. jednakże świadectwo dojrzałości/maturalne otrzymamy dopiero pod koniec czerwca. wobec tego w jaki sposób ja mogę się zarejestrować skoro nie mam ze sobą świadectwa maturalnego. czy w takim razie ja muszę poczekać z rekrutacja elektroniczna aż do końca czerwca? po drugie w regulaminie Uniwersytetu Pedagogicznego w Krakowie(do którego składam papiery) pisze iż będą przeprowadzane jakieś konkursy świadectw, rozmowy kwalifikacyjne i egzaminy. Ja w okresie rekrutacyjnym (czerwiec-lipiec-sierpień) wyjeżdżam za granice do pracy. to w takim razie czy ja będę mogla starać się o przyjecie mnie na te uczelnie? jeżeli nie przyjdę na rozmowę?(w broszurze odnośnie kierunku geografia i TiR nic nie pisze na temat rozmów kwalif. a na innych kierunkach to pisze. to w takim razie będą oni prowadzić te rozmowy) sorry ze namieszałam troszkę ale nie rozumie tego regulaminu dlatego pisze do was o pomoc!

Gość zadzwon do dziekanatu danego
kierunku i się zapytaj.