Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdusia...........

Witajcie moje przyjaciółeczki kochane!

Polecane posty

Witajcie moje drogie 🌼 Znowu nie było mnie z wami szmat czasu, ale ciągle tylko obowiązki i obowiązki :-( Na przykład ostanio byliśmy całą rodzinką na komunii u mojej ciotecznej siostry Kasi. To znaczy na komunii jej córki ;-)Mamcia przygotowywała nas do tej uroczystości już dwa tygodnie wcześniej. W dniu komunii ubrała siebie, mnie i Misiaczka, a także Robercika. Pozwoliła mi założyć jej białą bluzeczke w której była na dożynkach w Spale w 1953 roku. Byłam dumna, a Robercik mimo że ma dopiero roczek i niewiele rozumie jak nas widział to klaskał w rączki 🌼 Po ceremonii w kościele udaliśmy się do domu mojej siostry ciotecznej na obiad, w trakcie którego odbyło się wręczanie prezentów. I wtedy stało się nieszczęście. Zrobiło się nagle ciemno na niebie i nadeszła burza :-( Wiem jak Misiaczek boi sie burzy, ale radził sobie całkiem dzielnie, chociaż widziałam na jego twarzy przerażenie i kropelki potu :-( Dramat wydarzył się gdy Misiaczek wręczał prezent od nas, a był to piękny prezent. Biały, haftowany obrusik na którym Mamcia w 1953 roku na dożynkach w Spale niosła chleb dla sekretarza wojewódzkiego. No i gdy Misiaczek wręczał ten prezent małej Karolci nagle rozległ się największy grzmot jaki w swoim życiu słyszałam, a jednocześnie największe rozluźnienie zwieraczy u Misiaczka :-(:-(:-( Reszty nie będe wam opowiadać :-( Koniec końców Mamcia znowu sie do Misiaczka nie odzywa, chociaż minęły już ponad dwa tygodnie :-( Przykro mi bardzo i smutna jestem :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość erfvevc
pomylilas forum to nie jest kafe dla chorych umyslowo!

Gość gfgfdfddfdf
witomy, witomy 🖐️

Gość magdusia witaj-tesknimy tu za
Toba!!!!

Dlaczego mnie obrażasz przyjaciółeczko erfvevc? :-( Przecież ja ci nic nie zrobiłam :-( Mam nadzieje że tak ci sie tylko wyrwało i mimo tego drobnego incydenciku zostaniemy przyjaciółkami ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość erfvevc
hahaha ej ona jest opozniona czy poprostu tak ma?

witaj magdusiu dawno cie nie bylo... zaniedbalas nas... a ja tak lubie czytac co u ciebie... zawsze potrafisz mi poprawic humor... erfvevc chyba jestes od niedawna na forum bo kazdy wie ze magdusia to postac fikcyjna a jej topiki to fikcja literacka... ale fajnie sie to czyta i poprawia humor... zwroc uwage ze osoba to piszaca musi byc inteligentna i wyksztalcona bo nie robi bledow ortograficznych i jej wypowiedzi sa jasne i zrozumiale...

Gość kitusbajdus
Droga Magdusiu. Koniecznie porozmawiaj z Mamacią. Toż to się nie godzi tak się nie odzywać do Misiaczka. I tak już swoje przecierpiał w czasie tej okropnej burzy, a tu jeszcze mama cia się na Niego boczy. Czy jakoś uczciliście Dzień Matki- bo wszak Mamcia to złota kobieta i skarb nad skarbami :-)

Witaj kochana kitusbajdus 🌼 Owszem, uczciliśmy ;-) Niestety jak sie okazało nie był to najlepszy pomysł na prezent :-( Mamcia ma duszności i w ogóle bardzo sie poci, więc Misiaczek uznał że dobrym prezentem będzie taka czapeczka z wiatraczkiem. Wiecie, taka co to z nad daszku zwisa wiatraczek na baterie i chłodzi twarz :-) Mamci sie nie spodobało w ogóle :-( Jest obrażona i nie mam pojęcia jak ją udobruchać :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość haahaaaaaaaa
dzień dobry Magdusia:)

Gość xyxx
Ojej Magdusia wróćiła ..... Bardzo nam brakowało Ciebie. Codziennie myslałam o Tobie. buziaczki

Gość erfvevc
nic z tego nie rozumiem a jaki to ma cel?

Magdusia witaj 🌻 w końcu jesteś z nami :) a taka czapeczka z wiatraczkiem to super prezent :) nie wiem czemu mamusi się nie spodobał :P

Magdusia! no złocieńka nasza kochana! tak długo cię nie było! :-) Witaj! może ten wiatraczek mamusi za mocno dmucha ? może Misiaczkowi się przyda, jak pryknie... niechcący ofkors ;) A co u Robercika? pewnie chłopak urósł że hej

cel rozrywkowy po prostu :) tak trudno to zrozumieć? Magdusiu jesteś wielka ! pozdrowienia dla Ciebie, Mamci i Misiaczka

Gość ja pierdziu............
a co to są te zwieracze misiaczka ?

Gość terawka
brakowało nam Ciebie !!!! a jak się Wam układa pożycie z Misiaczkiem ??

Gość wróć
Magdusia moja przyjaciółeczko kochana proszę Cię wróć dla Ciebie 🌻🌻🌻

ooo! Magdusia wróciłaś! super !!!!! pozdrowionka przyjaciółeczko :))

Gość GDZIE JEST MAGDUSIA?
MAGDUSIA WRÓĆ :D :D