Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeholiczka

Zaciążone z kafe proszę o wpis !

Polecane posty

Gość Kafeholiczka

Zakładam ten temat z ciekawości. Jestem staraczką i bardzo interesuje mnie jak długi czas starałyście się i upragnione dwie kreseczki na teście. Serdecznie dziękuję za każdy wpis ! Zaciążone Nr...Nick....Cylke starań.....Tydzień ciązy........Wiek......Miejsce z.

Gość przyszła mama Bliźniąt
nie wiem po co Ci to czy prowadzisz jakies statystyki ale ja starałam sie 2 cykle i za drugim sie udało teraz jestem w 13tygodniu ciązy bliźniaczej :)

Witaj przyjaciółeczko Kafeholiczka 🌼 Powiedz proszę jak można zajść w ciąże z kafe? ❤️ Ja z Misiaczkiem też staram się o drugie dziecko, chociaż ostatnio nie mamy ku temu okazji, więc byłabym wdzięczna gdybyś mogła mi udzielić kilku wskazówek 🌼 Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość Kafeholiczka
Pytam , bo w mojej rodzinie częste są takie przypadki , że kobiety nie mogą mieć dzieci. Chciałabym wiedzieć jak jest z innymi kobietami. Jak długo się starają . Co jest normą w społeczeństwie i jakie mam szanse , że np. zajdę w ciążę podczas trzech pierwszych cykli :) Podnoszą mnie na duchu kobiety, które zaszły w pierwszych cyklach staran.

Gość Kafeholiczka
Magdusia........... a wic przyjaciółeczko tytuł tematu brzmi "zaciążone z kafe proszę o wpis" . Dla mniej inteligentnych "Zaciążone (w domyśle ) kafe proszę o wpis" Przykro mi , że się nie domyśliłaś , ale specjalnie dla Ciebie małe sprostowanie :) Kisuuję Cię gorąco przyjaciółeczko :)

Gość Kafeholiczka
Zaciążone Nr...Nick....Cylke starań.....Tydzień ciązy........Wiek......Miejsce z. 1....Łonka....7.....................24....................27.........Toruń Pozdrawiam :)

Gość Kafeholiczka
Magdusia........... a wic przyjaciółeczko tytuł tematu brzmi "zaciążone z kafe proszę o wpis" . Dla mniej inteligentnych "Zaciążone (z forum, w domyśle ) kafe proszę o wpis" Przykro mi , że się nie domyśliłaś , ale specjalnie dla Ciebie małe sprostowanie Kisuuję Cię gorąco przyjaciółeczko A teraz rozumiesz , czy jeszcze inaczej napisać ? :D

Gość kasia101
witam.ja staralam sie 5 lat i w koncu sie udalo jestem w 4 tygodniu ciazy.

Gość przyszła mama Bliźniąt
też jestem z Torunia :)

Gość Adamina_
Zaciążone Nr...Nick....Cylke starań.....Tydzień ciązy........Wiek......Miejsce z. 1....Łonka..........7...............24.................. ..27.........Toruń 2...Adamina_......3.................7.....................24..........Espania

Gość Adamina_
Ja Cię , autorko rozumiem . Też interesowałam się kiedyś ile przeciętnej kobiecie zajmuje zajście w ciążę :) Mi udało się dość szybko i za Ciebie trzymam kciuki :)

Gość Yelonkowa
Zaciążone Nr...Nick....Cylke starań.....Tydzień ciązy........Wiek......Miejsce z. 1....Łonka..........7...............24.................. ..27.........Toruń 2...Adamina_......3.................7................... ..24..........Espania 3....Maruśka.......4..................?...................29..........Sopot Tak mało jest zaciążonych na kafe ? :) W rubryce \"tydzien ciazy\" wpisałam \"?\" bo to ciąża potwierdzona jak narazie 3 testami :) Wizyta u gina 8.06.06 :) Pozdrawiam Was kobietki :*

Gość Yelonkowa
Posiadam 2 nicki . Maruśka to oczywiscie ja :)

A ja się dopisuję Zaciążone Nr...Nick....Cylke starań.....Tydzień ciązy........Wiek......Miejsce z. 1....Łonka..........7...............24.................. ..27.........Toruń 2...Adamina_......3.................7................... ..24..........Espania 3....Maruśka.......4..................?................. ..29..........Sopot 4...Karolinka....17..............7.....................24............Rypin

Gość upupupupupupupupppuuupupu

Gość Ivvvvvvling
Up :) Proszę o wpis.

Zaciążone Nr...Nick....Cylke starań.....Tydzień ciązy........Wiek......Miejsce z. 1....Łonka..........7...............24.................. ..27.........Toruń 2...Adamina_......3.................7................... ..24..........Espania 3....Maruśka.......4..................?................. ..29..........Sopot 4...Karolinka....17..............12.....................2 4............Rypin Poprawiłam tygodnie ciąży, mało nas się wpisało;) Jak na razie to ja najdłużej czekałam na dwie kreseczki:)

Gość Upupupupuppup