Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrr kamakam

lekarz dal skierowanie na USUNIECIE CIAZY, z powodu napromieniowania rentgenem.

Polecane posty

Gość wrrr kamakam

co robic?? moja siostra ma 20 lat jest po raz pierwszy w ciazy, okazalo sie ze zostala napromieniowana jak jeszcze nie wiedziala ze jest w ciazy. teraz jest w 10 tygodniu, a lekarz namawia ja do aborcji. prosze powiedzcie jakie jest ryzyko, tego ze dziecko bedzie chore? czy ktos tak mial?

Gość magdusia witaj-tesknimy tu za
co miala przeswietlane?

Gość moja bratowa
rowno 22 lata temu byla w kaiej samej sytacji .Dzis Karolinka ma 21 lat skonczone jest moja chrzesnica i ma sie swietnie:)

Gość wrrr kamakam
reke miala przeswietlana. ona juz zżyla sie z tym dzieckiem, i za nic nie usunie, ale boimy sie ze bedzie chore, choc jest nadzieja ze bedzie cale i zdrowe.

Gość wrrr kamakam
Napromieniowana rentgenem!

Gość i co z tego że się zżyła z dzi
eckiem???? jakim trzeba być egoistą żeby zgotować własnemu dziecku taki los???? ja wolałabym swoją traumę do końca życia i poczucie winy do śmierci niż zgotowanie piekła na ziemi drugiemu człowiekowi.

Nie wierzę, to raczej na pewno prowokacja Nie wierzę, że lekarz namawia do aborcji po prześwietleniu ręki, dziecku nic nie bedzie i o tym lekarz by wiedział, bo to za mała dawka promieni,żeby co groziło dziecku. gdyby tak było połowa ludzi chodziłaby kaleka :O

Gość wrrr kamakam
to nie jest prowokacja, lekarz wsisnal jej oficjalne skierowanie do szpitala na aborcje. ona nie pojdzie! tylko martwi sie o zdrowie dziecka. Do tej zwolenniczki aborcji-chyba jestes popierdolona, ze zycie wlsnemu dziecku bys odebrala! jesli ktos jest niepelnosprawny to od razu gorszy???! to nie jest czlowiek? no przepraszam bardzo, ale szkoda ze ciebie nie usunieto jak jesczze bylas plodem! egoistyczne jest usuwanie ciąz dla wlasnej wygody!

Gość asdewa
Nie możliwe że namawia do aborcji !!! przeciez podczas rentgenu i tak ma się załozony faruch ochronny by w razie ewentualnej ciązy nie naświetlać brzucha !!!! POWOKACJA

18:07 [zgłoś do usunięcia] wrrr kamakam to nie jest prowokacja, lekarz wsisnal jej oficjalne skierowanie do szpitala na aborcje. ona nie pojdzie! tylko martwi sie o zdrowie dziecka. Do tej zwolenniczki aborcji-chyba jestes popie**olona, ze zycie wlsnemu dziecku bys odebrala! jesli ktos jest niepelnosprawny to od razu gorszy???! to nie jest czlowiek? no przepraszam bardzo, ale szkoda ze ciebie nie usunieto jak jesczze bylas plodem! egoistyczne jest usuwanie ciąz dla wlasnej wygody! a kto ci dal prawo wyzywania innych od popierdolonych swoja racje zachowaj dla siebie:o

Gość wrrr kamakam
ona nie miala fartucha, bo nie wiedziala ze jest w ciazy. to bylo jak byla w 3 tygodniu, a ateraz jest w 10.

Gość asdewa
A jesli to faktycznie prawda. TO NIECH SIĘ NIE PODDAJE ABORCJI !!!!! Jeśli to była sprawa jednorazowa to wątpliwe by zaszkodziła maleństwu

Gość wrrr kamakam
sama sobie dalam takie prawo! a kto daje prawo do zabijania dzieci??!

Gość asdewa
Kurde to gdzie ona robiła ten rentgen ???????????????? Przecież juz od dawna jest obowiązek zakładania fartucha !!!!!!!!!!!

Gość asdewa
Bez względu czy się jest w ciazy czy tez nie...

sama to sobie mozesz dziewczynko palca do dupy wsadzic.... twoja kochana matulenka ktora cie urodzila nie nauczyla ciebie kultury?

Gość wrrr kamakam
w jakiejs przychodni, gdzie z pracy ja wyslali, bo zwichnela reke w pracy. szczerze powiem, ze jak robili mi rentgen kolana w prywatnej przychodni to baba tez mi fartucha nie zalozyla;/

Gość wrrr kamakam
delikatnie mowiac do tego na czarno, nie wpieprzaj sie w dyskujsje gdzie nie pytany o zdanie nie jestes! mysle ze sie odnajdziesz na topiku dla degeneruchow!

Gość dam dam di dam
To zawsze jest jakieś ryzyko... Ja na pewno nie przerwałabym ciąży od razu, a zrobiłabym dokładne badania, żeby sprawdzić czy z dzieckiem jest wszystko ok. Gdyby się okazało, że jest z nim coś nie tak - przerwałabym ciążę - nie dałabym rady wychowywać chorego dziecka. Nigdy też nie masz pewności w jakim stopniu będzie ono chore... Ale Twojej kuzynce życzę, aby podjela mądrą decyzję i oby dziecko było zdrowe.

Gość wrrr kamakam
dziekuje tym zyczliwym za rady, a tej psudokobiecie na czarno z wielka ulga mowie DOWIDZENIA!

rozumiem, kiedy kobieta nie chce sie poddac aborcji w takiej sytuacji, ale dlaczego od razu wyzywac te, ktore by usunely ciaze?

Gość asdewa
W kązdym razie niech idzie po poradę do innego lekarza internisty i ginekologa ! Najłatwiej wystawić skierowanie na aborcję :O Niech walczy o maluszka !!

Osobiscie znam dziewczyne ktorej mama wlasnie w 3 tc miala przeswietlenie rentgenem. Jedyna pozostaloscia tego jest to, ze dziewczynka urodzila sie niedorozowjem skory, ma brzydkie blizny na udach ( moze jeszcze gdzies na ciele - nie wiem). Nie wiem tez dokladnie jakie operacje przeszla w dziecinstwie, ale dzis jest 29 letnia inteligentna kobieta. Sadze, ze niekoniecznie doszlo do uszkodzenia plodu w tak wczesnej ciazy.

Gość luzak gepard chester
Ja bym tam usunęła. Jest szansa że urodzi się zdrowe, ale jest opcja że jednak chore. A nie chciałabym całe życie "użerać się" a chorym, a jeszcze gorzej poważnie chorym, dzieckiem. To jednak wolałabym usunąć "prewencyjnie" ;) Może dlatego że ja w ogóle trudno się "zżywam"z ludźmi, a co dopiero z płodami ;)