Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licytuję

kto z z was kupuje w outlettach i czy

Polecane posty

Gość licytuję

jest z tych akupów zadowolony????????

Gość upik bo ceikawe
ja kupuje w Fashion House w Jaworznie:) i nie wiem czemu ludzie takie sklepy uwazaja za cos zlego, tam sa po prostu koncowku serii nigdy nie widzialam,zeby bylo tam cos zle czy sniszczone, zwykly towar tylko nie zszedł w slepie i tyle, ale i tak np ostatnio za bluzke z Nike musialam 180zl zapłącic wiec nie wiem czy wszytsko sie tam oplaca kupowac:)

Gość upik bo ceikawe
zniszczone - mialo byc:P wybacz za blad:P moglyby byc tam tansze ciuchy niektore bo kurtka tak czy siak 600zł mnie tam kosztowała czy np.spodnie jeansy 300zł, wiec nie wszystko jest tansze;)

Gość licytuję
mało z tych rzeczy jest tak naprwdę twarzowych , w dodatku nietypowa rozmiarówka a ceny i owszem nie najmniejsze ......

Gość mój M. kupuje
w fashion house w piasecznie i jest zadowolony. Ceny faktycznie rzadko są okazyjne, ale jest dużo sklepów z garniturami, koszulami itp., i zwykle udaje się kupić coś fajnego. Ja dla siebie jeszcze nigdy nic nie znalazłam.

Gość wawelski
W Poznaniu w Outlecie są dobre lody

Gość wawelski
miało być w Luboniu

kupuje w fashion house w sosnowcu i jestem zadowolona, oczywiscie nigdy nie jest tak ze jade tam po konkretna rzecz. najczesciej kupuje to co znajde, co mi sie spodoba i kiedys sie przyda. czasem zdarzy sie jakis drugi gatunek, ale wystarczy sie dobrze przyjrzeć co kupujesz

Gość ja kupuje w outlecie w Metzing
en/nNemcy i moge kazdemu polecic :) tanio, duuuy wybor i mam rzut beretem :D a oszczedzam, no setki euro ..