Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAmAntAnia3

Zabije sie!!! jak mi nie pomozecie

Polecane posty

jestem w ciazy 2 tydzien...niechce urodzic tego dziecka!!! nie moge!!! prosze podajcie mi lekarzy badz tabletki poronne ktore usuna wczesna ciaze błagam!!!!

Gość a co mi tam..222
morderczyni!

Gość gmada
po co tu przylazisz? idz do tych madrali co to uwazaja ze trzeba sie pieprzyc przy kazdej chcicy, nie zabezpieczalas sie? a facet?

Gość zalej wodą i zapchaj watą
jak się nie utopi , to się udusi

samantaania... powiedz cala historie od poczatku bo jak ktos ma Ci pomoc skoro nie zna sytuacji?? No opowiadaj nie wstydz sie ... :D

Nie, no powaznie autorko topiku, skad wiesz, ze jestes w ciazy???Bo w 2 tygodniu to wiekszosc kobiet nie ma pojecia, ze jest....

oki doki ja spadam na Brzydule a Ty samantaania3 napisz o co dokladnie chodzi :P :)

O^O Zwiad melduje: Testy ciążowe są skuteczne powyżej 8 dnia od koncepcji (tak podają producenci).

Gość gorcia3
ja tez spadam an brzydule

okres spoznia mi sie 5 dzien a testy 2 zrobiłam i sa pozytywne. dupy nie dałam, jestem dziewica lecz przez palce doszło. oby dwoje chcemy tych tabletek tylko nie wiemy gdzie je mozna dostac u jakiego ginekologa bo ja jestem niepełnoletnia

Głupia jesteś i na dodatek chcesz zostać morderczynią swego dzidziusia... zimna ... nie dokończe :) że to karalne nie wspomnę...

Gość fdsvdf
nie pierdol, wczoraj pisalas ze jestes w 1 tygosdniu, dzis juz w jeden dzien skoczylas kolejny tydizen, pierdolisz i tyle. a jesli jestes w ciazy to tym lepiej gowniaro do ksaizek nie do sexu

matko jedyna ile ty masz lat???? Chcesz mi powiedziec, ze twoj facet wsunal ci palce ze sperma?? no chyba, ze sperma tryska mu z opuszkow palcow.... :/ a tak wogole, jesli naprawde pozwoliliscie sobie na taka glupote i bawiliscie sie paluszkami, na ktorych byla sperma, to gratulacje, dziecko ma bardzo inteligentnych rodzicow :/

Gość allesssssssss
ile masz lat ?

28.05.2009] 18:01 [zgłoś do usunięcia] czarny.nick Głupia jesteś i na dodatek chcesz zostać morderczynią swego dzidziusia... zimna ... nie dokończe że to karalne nie wspomnę... rzygne zaraz:o i co myslisz ze poruszylas serca ludzkosci? na narzucaj wlasnej opini innym mamy w dupie to co o tym sadzisz....

Po 2 tygodniach tablety już nie pomogą na 3 dzień jest mini mini a co dopiero 2 tygodniach :) zresztą żeby dostać postinor duo trzeba mieć na początek wszystkie badania zrobione a na nie też się czeka żaden odpowiedzialny lekarz nie przypisze ci tego bez wyników badań....a jak usuniesz to potem będziesz miała problem z zajściem w następną. Wydaje mi się że dzieciak jesteś i twa głupota się właśnie przejawiła w dość śmiesznym panikowaniu "Ratunku ciąża z palca" :) lol żałosne... jednak ja też kiedyś miałam 13 lat :)

pain au chocolat No szkoda bo mamy wolny kraj i każdy ma prawo do własnej opinii ja w dupie mam co ty o tym myślisz :) zachowaj jakiś poziom :] i olej jak cię to tak boli. Niestety chyba nie zrozumiałaś ironii. :)

dziewica w ciazy hehehehe :D bylo trza nie pchac sie z zaspermionymi paluchami w cipe :D

hehehehe nie wazne czy zrozumialam czxy nie..poprostu twoje "przemowienie" zabrzmialo lekko zalosnie.... a poziom trzymam nie boj sie..

ja tez nie rozumie,jak to dokladnie bylo?? on sobie dobrze robil a pozniej Tobie tą samą rękączy jak?? po ile lat macie?? on jest chociaz pelnoletni??nie usowaj ciąży bo bedziesz tego żałowac do konca życia!!Co roku bedziem myslala czy to byl chlopiec czy dziewczynka ile by mial/a lat... no trudno stalo sie ze jestes w ciazy czasu nie da sie cofnąć ale przecież możesz urodzić to dziecko i skonczyc szkole NIE ODBIERAJ MU ZYCIA SKORO MU JE DALAS

O^O Armia uświadamia!! Dziecko nie baw się prezerwatywą rodziców.