Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sunburn

Moja dziewczyna jest niesmiala, jak przelamac w niej niesmialosc?

Polecane posty

Gość Sunburn

Witam. Jestem od 3 miesiacy z cudowna dziewczyna. Jest sliczna, inteligentna i zabawna. Jest tez niestety bardzo wstydliwa i niesmiala, co komplikuje nasze zycie erotyczne. Mamy po 19 lat. Nie uprawialismy jeszcze seksu, ale petting mamy juz dobrze przerobiony ;). Kilkakrotnie kochałem ją oralnie. Niestety, jak juz wspomnialem, moja dziewczyna jest bardzo wstydliwa. Wszystkie pieszczoty to ja inicjuje. Ona nie powie sama na co ma ochote. Jednak kiedy to ja dominuje, nie ma oporów. W dodatku, wstydzi sie mnie piescic. Boi sie dotykac mojego wacka. Jej niesmialosc jest troszke meczaca. Nie chce ciagle jej powtarzac "prosze, zrob to albo tamto". Kiedy jej powiem na co mam ochote to robi to, ale z wlasnej woli to nic, zero reakcji. Chciałbym zeby to ona troszke podziała w tych sprawach, ale ona ciagle mowi ze wstydzi sie. Czy moge jakos jej pomoc w przelamaniu jej wstydliwosci?

Gość onnaaa
No to troche tak jakbym czytala o sobie :) Daj jej po prostu czas, ja miałam takie opory bo wbiłam sobie do glowy ze on mial wczesniej kobiety a dla mnie jest 1, no i przez to ja taka niedoswiadczona itd... na pewno nie mozesz za bardzo naciskac... gorzej jak trafiles na taki typ i tak juz bedzie bo to tez mozliwe :)

Mam zone ktora byla taka sama, myslalem ze sie zmieni,minelo 12 lat I nadal nie bierze mi wacka do ust a co najgorsze wstydzi sie jak liże jej cipke.Nic nie zrobisz,taki typ kobiety

Gość Sunburn
No troszke bardziej od niej doswiadczony jestem. Ale wiem ze ja kocham. I chce dla niej jak najlepiej. Czy cos, oprocz czekania moge zrobic? Cos mowic?

Gość Sunburn
symforiano: widzisz, kiedy ja ją pieszcze oralnie, to nie ma nic przeciwko. Wydaje mi sie, ze ona boi sie "działać".

Gość onnaaa
mnie dla przkladu przerazał sex oralny... ale chlopak dawał mi do zrozumienia ze tego bardzo chce... myslałam o tym, myslałam itd i przyszedł taki dzien ze po prostu "poszlo" od tamtej chwili juz nie miałam oporów... wczesniej brały sie z tego wlasnie poczucia ze nie wiem co i jak. To z minetka... no to zalezy jak kobieta nie czuje sie tam atrakcyjnie to tez nie pozwoli... tu kwestia komplementowania itd. i jeszcze 1 takie z perspektywy czasu głupie... jak kobieta zacznie działac to sie porusza :D i wtedy porusza sie jej cialko ( nawet jak nie ma nadwagi to kobiety zawsze cos znajda) dlatego wola byc bierniejsze :D Głupie... wiem ale ja tak miałam... :)

Gość Sunburn
Własnie ja tez przeraza seks oralny. Ja nie mowie ze musi to lubic, to roznie bywa. Mnie pieszcenie jej orlanie nie podnieca, ale uwielbiam kiedy w jej wzroku widze ta przyjemnosc. i to motywuje mnie do działania. A mi podoba sie kiedy to kobieta przejmie choc na chwilke inicjatywe... kiedy nie jest bierna...

Gość ejjjjjjjjj
no na początku to facet powinien przejąc inicjatywe;p a tak btw. faceci lubia jak laska dominuje?

Gość Sunburn
ja lubie :) moze nie powinna zawsze dominowac, ale fajnie jak prowokuje :) mobilizuje do działania :)

Gość Sunburn
no okej :) niech i tak bedzie :)

Gość onnaaa
to ja nie wiem ... poczekaj jeszcze... na poczatku jest obawa tez byla bierna ale teraz sobie tego nie wyobrazam ... moze ona tez przestanie :) powodzenia :)

Gość gość
Cierpliwosc to jedno. A dwa: pokaz jej ten swiat i to czego sie boi!Jak uda ci sie pokazc jej jak jestes opiekunczy, dojrzaly, cierpliwy a przy tym dasz jej poznac nowe doznania ktorych pewne nie zna jeszcze to to wszystko razem da ci to na co czekasz tak bardzo. Jak ci zaufa otwrzy sie na wszystko wlasciwie co wam przyjdzie do glowy. Przy kolejnym zblizeniu wez jej rece ploz je nad jej glowa, trzymaj je tak aby nie mogla z nimi nic robic i wtedy uzyskasz efekt dominacji a dalej zacznij delikatnie piescic ja w sposob o ktory ci chodzi i powoli, powli daj jej poczuc jak moze to byc przyjemne. I tak stopniowo........ Powodzenia.