Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie chodzę bo

smutno mi bo mam 26 lat i nigdy się nawet nie całowałem

Polecane posty

Gość ja nie chodzę bo

:(

moja rada taka: U mnie, w Łodzi, jak się chłopakom chce, to idą w weekend na akademiki (najlepiej do medyka). Tam jest pełno pijanych panienek, które nawet nie zauważą, że już 10 raz ktoś je posuwa. Smutne, ale prawdziwe.

Gość ja nie chodzę bo
bo nigdy nie miałem dziewczyny choć zapraszałem ja na kawę,pizzę i takie tam nie jest zvyt przystojnym facetem ale staram się dbać o siebie

mówię Ci, idź na jakiś koncert/dyskotekę ( w zależności od tego co preferujesz), znajdź jakąś pijaną i bez zbędnego gadania, zacznij ją całować. później będzie z górki :P

Gość muisz być strasznie brzydki

Gość albo podać tabletkę gwałtu

Gość a ja nie chodzę bo
nie jestem nieśmiałą osobą,umiem nawiązać kontakt z drugim człowiekiem bez większych problemów interesuje się różnym dziedzinami,dużo czytam,

Gość zostań chamem
to polecą nawet na ciebie

Ghandiego niestety (niestety dla kobiet) dobrze radzi. Ale jeśli masz jakieś wartości i nie chcesz ruchać czegoś co ledwo przypomina ludzi i może Ci zwymiotować na twarz to: a - uzbrój się w cierpliwość, znam takich co mieli więcej lat i ten sam problem, a wyszli nie dość, że na ludzi, to jeszcze na ogierów:) b -nie siedź na kafe

Gość a ja nie chodzę bo
zawsze miałem trochę idealistyczne podejscie do zycia uważałem że uczciwością,życzliwością,można zaimponowac ludziom, nie jestem wierzący i te powyższe wartości sa jakby dla mnie filozofią życiową>Nie jestem duszą towarzystwa ale też nie jestem nieśmiały,lubię rozmawiać i nie boje się ludzi. Ale dziewczyny nie chciały mieć ze mną intymnych kontaktów

Gość latynoskka..
ja bym nie chciała kolesia który w tym wieku nie ma żadnych doświadczeń na tym gruncie lubię facetów doświadczonych,którzy mieli wiele partnerek bo to świadczy o tym że są dobrzy

mozę masz za wysokie wymagania? nie oglądaj się tylko za tymi, co wyglądają, jakby je zdjęli z okładki. myślę, że najłatwiej Ci będzie poderwać jakąś normalną, przeciętną dziewczynę. one też mają takie problemy. na pewno jakaś chętna sie znajdzie.

Ja naprawdę uważam, że KAŻDY może coś wyrwać albo zostać wyrwanym, a idealistyczne podejście do życia to zaleta, nie wada:) Pamiętam, jak w podstawówce dostawiał się do mnie koleś, który spokojnie mógłby grać Quasimodo bez charakteryzacji (garb etc.), z dodatkowych atrakcji: zez i jąkanie. Spławiłam go bez miłosierdzia. I co? Gość ma żonę i jest szczęśliwy. Na pewno wokół masz wiele możliwości, których nie dostrzegasz, bo wyżalasz się na kafe. Powodzenia i spadam do fryzjera :)

Gość ja nie chodzę bo..
problem w tym że się nie znalazła i nie wiem gdzie popełniam błąd,co ze mna jest nie tak bo coś jest nie tak skoro w tym wieku nie byłem w stanie nawiazać relacji z kobietą na bardziej zaawansowanym poziomie

Gość falldnn
bo muisz być niezłym pasztetem że zadna cie nie chciała

Gość Zigfryd
ghandiego "moja rada taka: U mnie, w Łodzi, jak się chłopakom chce, to idą w weekend na akademiki (najlepiej do medyka). Tam jest pełno pijanych panienek, które nawet nie zauważą, że już 10 raz ktoś je posuwa. Smutne, ale prawdziwe." Jesli to prawda to sam nie wiem co poweidziec na to wszystko mam. Skad pewnosc ze przyszla zona tam nie byla albo podobnie nie imprezowala? Ogladac czasami jakis film to jedno ale robic takie rzeczy na zywo...

a ja w czasie gdy pisales ten temat mialem laske..a tera zjuż nie mam., i być moze też już nigdy nie bede sie całował.. Posuwane 10 raz panienki z akademika ? A hiv gratis jest ?

Gość pua to szajs

Gość idz sie powies
zalosny prawiku

Gość This is it
sama się powies

Gość pua to szajs
temat stary ale aktualny