Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jeste mna

wytlumaczcie mi moje debilne zachowanie!!!ja nie potrafie

Polecane posty

Gość co jeste mna

jutro mam wazne zaliczenie powinnam sie uczyc,a co ja robie?szukam wszystkiego by tylko nie zajac sie nauka.odkladam iodkladam.nie wiemdlaczego niepotrafie sie uczyc przeciez wiemjak to jest wazne.gdy pomysle co mnie czeka (nauka) strasznie mi smutno czuje sie samotna i opuszczona.zaraz wpadamw wielkiego dola.szukam czegokolwiek na internecie gdzie w danej chwili siedza ludzie np kafe gdyz wtedy czuje ze nie jestem sama :( to takie frustrujace.ja chce sie uczyc a nie potrafie.!

Gość dgghijk
zjedz moją kupę proszę:-)

Gość co jeste mna
przepraszam za brzydliwe bledy pisalam szybko :(

Gość prakrastynacja
też to mam :O

Gość olcia kolcia
witaj w klubie;d mam to samo, nie wiem czemu tylko, zamiast sie uyczyc bo jutro mam egzamin ide na spotkanie z chlopakiem:)

Gość prokrastynacja
sorry za błąd :P

Gość kafeteria dreaming
zawsze tak mam i ide na zaliczenie na Pande jako to mówią (Pan da 3) chyba ze juz mam noz na gardle to sie ucze

Gość ło hoh oh ho
witam w klubie właśnie robie to samo. niegdys prymuska z czerwonym paskiem co roku, dziś 3 zagrożenia i dopiero się ruszyłam, a i tak mi to słabo idzie. coś się popsulo nie wiem kiedy jak gdzie i dlaczego:O

Gość co jeste mna
mam problem zastanawiam sie jak ludzie sie ucza?jak potrafia to robic skutecznie? :(

Gość fredek
ja mam to samo mam się uczyć o jakiś tam algorytmach ( nic z tego nie kumam :( :( ) ale przesiaduję cały dzień na kafe i jakoś się tym nie przejmuje za bardzo :) :)

Gość co jeste mna
tia kiedys tez bylam wzorowai te sprawy.teraz studia i......zal.nie wiem dlaczego nic mi nie wychodzi a ja tylko poglebiam sie w tymmoim zalu.nie potrafie sie przemoc,znalezc motywacji...doslowne dno

Gość njkoooo
ja mam 3 przedmioty do zaliczenia w sobote i niedziele i to jeszcze te najgorsze i nic sie nie ucze :o caly dzien na kafe siedze

Gość co jeste mna
alziewczyny dlaczego to robicie?lenistwo czy cos wiecej?

Gość co jeste mna
ale dziewczyny*

Gość ło hoh oh ho
http://zakrety.eu/zakrety/2415/nie-chce-mi-sie-uczyc.html poczytajcie, może coś w tym jest... u mnie wszystko jakoś się pozmieniało, nawet z odchudzaniem mam problemy, zamiast chudnąć, tyję, zrobie się gruba jak dalej tak będzie:O ja się nie uczę a potem opuszczam lekcję, dziś poszłam z 3 ostatnich:O

Gość ejjjjjjjjj
najtrudniej jest zacząc... ale jak sie wkrecisz...:)

Gość ło hoh oh ho
ja to robię z tego samego powodu co autorka. wiem że musze a ciągle się of\d tego migam, jak już się zmusze nie umiem się skupić, a to herbatka a to siusiu a to napiszę smska nie mówiąc juz o kompie:/

Gość co jeste mna
dokladnie

Gość ejjjjjjjjj
dobrze ze ja juz mam najdłuzsze wakacje w życiu.:):D:D:D:D:D

Gość co jeste mna
nie piszcie mi tu o wakacjach prosze! podlamuje sie bardziej

Gość ło hoh oh ho
ja tez na mysl o wakacjach się łamię bo moge je spędzić ślęcząc nad poprawką z historii, a to byłaby już mogiła:/ moim największym marzeniem na nadchodzący miesiąc jest zdać 2 klasę liceum! jeszcze nigdy w zyciu nie pragnęłam tak zdać klasy:O:(

Gość Dorisssss
Też to mam :D Jestem zagrozona z chemi i jutro musze zaliczac sprawdzian a teraz sioedze i skladam sobie zurawie z origami zamiast sie uczyc. Jak tego nie zalicze to nie zdam do 3 kl. i bede miala przerabane u rodzicow. Nieby sa jeszcze testy w sierpniu ale co to za wakcje jak trzeba sie uczyc. Teraz siedze pisze to i gadam zamiast uczyc sie o zwiazkach nieorganicznych. Co za NUDA!!!!!

Gość ło hoh oh ho
z chemii równiez byłam zagrożona, ale to przez to, że nie chodziłam na lekcje, teraz został mi do zaliczenia ostatni spr z pozostałych mam 2 i 3 tak więc moge dostać 1 na dobrą sprawę;) ale ta historia... :( płakać się chce

Gość Dorisssss
Ja tez nie chodzilam a jak juz bylam to mnie baba do odp brala i teraz mam same paly :D oczywiscie zawalalam tez sprawdziany bo mi sie nie chcialo uczyc. A najgorsze jest to ze w tamtym polroczu tez bylam zagrozona i sie wogole w tym nie staralam a obiecalam ze sie poprawie. :(