Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napieralska98

która urodziła w 33-34 tygodniu ciąży?

Polecane posty

Gość napieralska98

jak czuło się dziecko? :(

mnie moja mama 26 lat temu urodzila w 34 tyg, lezalam miesiac w inkubatorze, wazylam 2100. Nie bylo ze mna potem zadnych problemow zdrowotnych. Obecnie sama jestem w ciazy (32 tydzien) i mam nadzieje, ze urodze w terminie.

ja pierwszą córkę urodziłam w 36TC. 2600, 51cm, 10pkt. Ale drugą córkę mam nadzieje,że urodze w terminie. Teraz jestem w 36tyg

ja swojego wczesniaczka urodzilam w 32 tyg. wazyl tylko 1550g i mierzyl 46 cm. musialam bo odklejalo mi sie lozysko. maluszek lezal 2 tyg w szpitalu ale tylko ze wzgledu na wage, musial dojsc do tych 2 kg zeby go wypisali. no a teraz ten wczesniaczek ma juz 9 latek i jest super chlopakiem

Gość 35 tydzień a moze nie
ja urodziłam córcię w ok. 35 , 36 tydz., nie można było dokładnie okreslić terminu porodu, córka 2600, 10 ptk., jedyną oznaką wcześniactwa było niesamowite owłosienie całego ciałka! Taka mała małpka, nie było rozgraniczenia pomiędzy włoskami na glówce, a pleckach, włoski na główce zaczynały się tuż nad oczami, nie miała odgraniczonego czoła. Przeraziłam się, na szczęście już po miesiącu zaczęła wyglądać jak niemowlę. :)