Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka0000

co o tym myśleć?

Polecane posty

hej. zastanawia mnie cos.od kwietnia psulo sie miedzy mna a moim facetem. w koncu w poatek(22 maj) zostawil mnie. powiedzial ze naprawde czuje ze nie pasujemy do siebie, ze mniej mu zalezy, ze mniej kocha... choc wczesniej chcial tylko odpoczac ode mnie ale w srode przed rozstaniem sie poklocilismy i on powiedzial ze juz bardziej jest pewny ze to nie ma sensu... no i w piatek mnie zostawil. wiec zadalam mu pytanie czy jest jeszcze szansa zebysmy byli razem. to on ze nie wiem...ja\" tak albo nie\"/ on ze na ta chwile nie. wiec sie wkurzylam, powiedzialam ze ja nie bede jego dedka ratunku, jak mu sie nie uda byc szczesliwym znow. i powiedzialam zeby usunal moje fotki z NK, z gg, moj nr gg i telefonu. a on ze nic nie wykasuje... i nie wykasowal... ale sie nie odzywa, ani ja do niego...jak myslicie, czemu nie chce wykasowac? nawet zdjec, choc nie jestesmy juz razem...

Gość alemaszproblem
ty wykasuj i bedzie GIT

no ja juz usunelam jego fotki no ale on na swoim profilu sam musi przeciez...

Gość małe ale
i co to da ze wykasuje? ulzy ci? zyj swoim zyciem i nie zwracaj na niego uwagi! proste!

Gość dlatego że
nie ma to dla niego żadnego znaczenia czy są fotki czy nie ...

proste ale nie dla mnie...moze dla Ciebie...nie jestesmy razem, wiec chyba powinien wykasowac fotki i usunac mnie z zycia swojego. sam tak zadecydowal...a on tego nie robi i nawet po mojej prosbie powiedzial ze nie wykasuje...

Gość jinkazana
moze przywroc jego fotki i wtedy sie lepiej poczujesz