Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kicia w Trumnie

Dlaczego ładni faceci mają okropnie brzydkie dziewczyny???...

Polecane posty

Gość Kicia w Trumnie

Normalnie nieraz facet jest przystojny jak diabli a jego laska wygląda jak trzy ćwierci do śmierci.O co tu chodzi?

Gość zakrecona 000009
no bo przeciwnieństwa się przyciągająąąąą ;]

Gość kjdbklfs
bo uroda to nie wszystko

Gość ja pieyrdykam
i wkoorwia was to że nie chca takich pasztetów jak wy:classic_cool:

Gość abcdefghijklmnoprstuw
tak sie sklada ze dla niektorych wyglad nie gra roli.. wazne jest to co ktos maw glowie..

Gość kjdbklfs
same pewnie jesteście super laskami, które nie mogą sobie znależć faceta ;)

I to,ze nie jest łądna nie oznacza,ze jest głupia, moze mieć np, zajebisty charakter. Nie każdy facet patrzy na wygląd...

Gość villemka biedny transie
żal Ci doopę ściska:D samotny pasztecie haha

ogolnie czesto jest tak,ze ladne dziewczyny sa wolne i nie moga sobie znalezc faceta. tez nie wiem czemu tak jest.

Gość Kicia w Trumnie
akurat znam facetów którzy są ładni ale laski to mają brzydkie jak gówna w dodatku GŁUUUPIE

Gość zodiakalna waga
fakt wygald to nie wszytsko ale jesli laska jest ladna i ma cos w glowie i mimo to zostawiona jest dla paskudy to chyba cos z facetem nie tak:O

Gość przystojniak z marsaaa
nie lubię ładnych dziewczyn dlatego że są zbyt pewne siebie , takie typowe suki , lubia rządzić , uważają że są boskie , pokazuja często cyce na wierzch , chodzą w miniówach itp. Ładna dziewczyna jest dobra ale na krótką metę , czyli pobzykać sobie ja i zostawić ale na dłużej to na pewno lepiej brać brzytką :) Nie zdradzi , nie wywyższy się , ugotuje , sprzątnie :) Ładna - materiał na kochankę brzytka - materiał na żonę pozdro

Gość mała menda następna
głupia desperatka co sobie nie wiadomo co wmawia:D żal:)

Gość Kicia w Trumnie
i wkoorwia was to że nie chca takich pasztetów jak wy JAK PISZE CI IDIOTO ŻE ONI WŁAŚNIE MAJĄ PASZTETY ZA LASKI!!!Mam jedną śliczną koleżankę, jest fajna, sympatyczna mądra tylko trochę cicha i żaden facet nie interesuje się nią a koorva takie pyskate maszkary mają zajebistych facetów.

Gość popieram przystojniaka
ja też wole brzytsze bo przynajmniej nie zdradzają i nie ubieraja się jak kurwy z cyckami na wierzchu albo w miniówach nie chodzą. Brzytsze mają mniej pewności siebie , sa takie słodkie zakompleksione potworki które trzeba pocieszać hehehe :D

ech...wiedzialam,ze zaraz ktos mnie nazwie desperatka:O nie pisze o sobie,ale chyba teraz nie ma co dyksutowac. i tak wiecie lepiej🖐️

a ja jakos tego nie zauważyłam...zwykle przystojni mają ładne dziewczyny..Czasem zdarzają się wyjątki jeśli zakochają się w brzydkiej ,ale to się raczej rzadko zdarza

Gość kiki78

villemka biedny transie żal Ci doopę ściska samotny pasztecie haha sam/sama jestes pasztetem.pokaz swoja facjate zobaczymy jak wygladasz!ja przynajmniej nie pisze o kims kogo na oczy nie widzialam ze jest pasztetem jak ty!

Gość ja jetsemmm
eeee tam Ja jestem ladna i mam przystojnego faceta

Gość Kicia w Trumnie
HEJ LUDZIE ŹLE MNIE ROZUMIECIE! Mając na mysli ŁADNA LASKA nie myślę o tych solarach i blacharach z doopą i tzytzkami na wierzchu! Jak to jest dla was ładna laska jesteście ograniczeni! Mam na mysli dziewczyny ładne, naturalne, zadbane, mądre tylko trochę ciche i zamknięte w sobie!Dlaczego takie są samotne??? a te brzydkie z nadwagą, odrostami, krzywymi ryjami mają facetów jak z bajki

Gość Brzydkie sa lepsze w lozku
Staraja sie, a ladne olewaja, taka prawda

Gość ja jetsemmm
przystojniak z marsaaa ty to musisz miec mega kompleks

Gość Kicia w Trumnie
villemka----> wiem :) ale nie wkoorwia mnie to trochę, bo czasem wartościowe dziewczyny są pomijane a te szmaty mają wszystko.

Gość ja jetsemmm
Kicia w Trumnie ja wlsnie jestem taka zwyczjana,naturalna, nie mam sztucznej opalenizny,nie mam tipsow mam swoje b.ladne paznokcie,cwicze, nie chodze w rozu

Gość Kicia w Trumnie
ja jetsemmm---> no i fajnie :) tak trzymaj :) Tobie się udało, bo ładny facet Cię docenił ale w moim środowisku takie dziewczyny są pomijane

Gość ja jetsemmm
z tego co ja zauwazylam w moich okolicach zamieszkania to takie laski ala doda maja takich miesniakow w dresach.