Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kicia w Trumnie

Dlaczego ładni faceci mają okropnie brzydkie dziewczyny???...

Polecane posty

Bo dla facetów niestety ważna jest pewność siebie u dziewczyn

Gość tomekkkkkkkkkkk.k
Brzytkie kobiety się starają , dbają o chłopaka oraz są bardziej wrażliwe Ładne myślą że moga mieć każdego i olewają wszystko , myślą że są boginiami , uczucia maja gdzieś. Nie mówię że nie mają serca ale na pewno nie są tak czułe jak brzytkie :) \"Ładna - kochanka Brzytka - zona\" podpisuje sie pod tym

Gość jak nie chcesz własnego pić
podpisz się też pod słownikiem ortograficznym z tym "brzytka" :o

Gość Kicia w Trumnie
tomekkkk chłopie do ciebie dociera co napisałam? nie mówię tu o blacharach! chodzi mi o madre, ładne ciche dziewczyny a te brzydkie to te grube, pyskate, wulgarne.

No po prostu facetów kręcą takie przebojowe ,,zdzirki" i nie szukają poważnych i cichych dziewczyn...A to nie dobrze bo ja też zbyt przebojowa nie jestem..Dlatego zawsze miałam starszych facetów tzn dwudziestoparoletnich ,a mój obecny facet ma 30. Tacy już zwykle wyrośli z takich rozwrzeszczanych panienek

Gość jasiunia z torunia
"ogolnie czesto jest tak,ze ladne dziewczyny sa wolne i nie moga sobie znalezc faceta." a nieprawda, bo ja brzydka i też sama.

Gość Rosie Rhett
no właśnie.Ja kocham faceta co ma taką idiotkę!Nienawidzę tego świata!!

Gość Kicia w Trumnie
dokładnie zauważyłam to, że starsi faceci wolą te spokojne

No tak bo starsi szukają już dziewczyny ,,na poważnie" . A Ci młodzi takiej z którą można było by poimprezować , pośmiać się przy kolegach itd

Gość knv
przystojniak z marsaaa, popieram przystojniaka, tomekkkkkkkkkkk.k ile ty frajerze bedziesz wymyslał tych nickow w tym temacie? Napisales raz, po cholere piszesz potem to samo jeszcze pod dwoma kolejnymi nickami?

Gość Moniczka188
o to widzę ze jest dla mnie szansa jak dobije do 25 lat! dzięki pocieszyłyście mnie:)

Gość 505
Ładna powinna być z ładnym. Brzydka z brzydkim. Przeciętna z przeciętnym. Koniec, kropka.

kumpel mojego chłopaka ma grubą dziewczynę, wytapetowaną, farbowane czarne włosy, złote paseczki, torebeczki... mój chlopak mówi "ona ma udo jak nasze razem wziete" jego ojciec mówi " czemu twój najprzystojniejszy kolega ma taką brzydką dziewczynę?" a moim zdaniem jest ładniejsza od tysiąca tych "pięknych" nastolateczek, w najmodniejszych ciuchach, berecikach na ukos, okularach nerd, tych super szczupłych laluń, jest superwrażliwa i normalna, a nie jak tysiąc innych. chłopak może z nią normalnie pogadać , a nie jak z 15latką która wszystko zkwituje "lol" "wow" "życie" "nieźle" "grubo" . bo takie są te "ŁADNE" więc wam się pozornie może wydawać coś brzydkie...z kolei innego kumpla chłopaka dziewczyna zostawiła, bo jej się znudził ;) a wyglądała zwyczajnie - szczupła, wysoka, naturalne włosy, delikatny makijaż...pozornie ładna ale zero wnętrza ;]

Gość grrrrr
a może to ci "ładni" faceci są nieznośni (jestem piękny wszystkie laski moje) że te ładne i rozsądne wcale ich nie chcą albo czegoś od faceta wymagają, a te brzydkie to wpatrzone w takiego jak w obraz, wszystko wybaczą, chodzą dookoła takiego i podstawiają wszystko pod nos to co się facet ma wysilać dla tej ładnej jak może robić za bóstwo dla tej brzydszej. Mi się trafiło mieć średnią przyjemność poznać takiego "pięknego" uważał że robi łaskę że z człowiekiem rozmawia

Gość klopp
zapomnialas dodac frustratko, ze brzydkie wedlug ciebie:D

Gość jiuplo
dokładnie klopp, uroda to pojęcie wzgledne to co inni uwazaja za piękne drugim moze się nie podobać i odwrotnie A dziewczyna czesto swiadczy o facecie , co ma w głowie i co soba reprezentuje.Naprawde pusci i beznadziejni faceci umawiaja się z dziewczynami - plastikowymi lalkami , tylko po to zeby sie nią pochwalic przed kumplami Sa to zakompleksieni faceci , którzy podnosza swoje ego przez taka dziewczynę Patrzac na taka pare mozna wywnioskowac co soba reprezentuje dany koles

Gość dziewczyna z CZERWONEGO marsa
BO FACECI W TYM KRAJU TO STRASZNE CIOTY, NIE CHCE IM SIĘ STARAĆ,PRZY BRZYDKIEJ NIE MUSZĄ, SĄ POZBAWIENI TYPOWO MĘSKICH CECH , TAKICH JAK ODWAGA, SIŁA, WYTRWAŁOŚĆ, SĄ CZĘStO NIEŚMIALI , WYCHOWANI PRZEZ MAMUSIĘ NIE MAJĄ JAJ ŻEBY WALCZYĆ O SWOJE, NIE CHCE IM SIĘ PRAĆ I SPRZATAĆ. I NIE PIERDOLCIE ZE TE BRZYDKIE MAJĄ SUPER CHARAKTER, ZNAM JEDNEGO SUPER MENA CO OŻENIŁ SIĘ Z TAKĄ KROWĄ, PIENIĄDZE, PIENIĄDZE SĄ U NIEJ W KAŻDYM TEMACIE DO ROZMOWY, JEJ MĄZ ZAPIERDALA NA TĄ TŁUSTĄ DUPĘ ROZM 48 , 13 GODZIN NA DOBĘ, W OGÓLE SIĘ NIE WIDUJĄ, JEST BRZYDKA JAK NOC, DRUGI Z KOEI ROZPIŁ SIĘ I SIEDZI W KNAJPACH, WYKSZTAŁCONY, PRZYSTOJNIAK A BABA JAK QUASI MODO, PETA Z GĘBY NIE WYJMUJE, TO SĄ PO PROSTU MĘSKIE CIOTY CO BOJĄ SIĘ ŁADNYCH KOBIET I NIE MAJĄ JAJ, NIESTETY FACECI ROBIĄ SIĘ CORAZ BARDZIEJ LENIWI, GŁUPI I ZNIEWIEŚCIALI. NIE MACIE POJĘCIA JAK SIĘ ŚLINIĄ NA ŁADNE LASKI ALE TAKA TO SIĘ CENI A PO CO ON MA ZOSTAĆ KOPNIĘTY W DUPĘ

Gość jiuplo
ja proponuje,zeby kazdy kto uwaza ,ze przystojni faceci sa z brzydkimi kobietami dołączyli swoją fotę do swojej wypowiedzi

Gość to samo można
powiedzieć w drugą stronę. Zresztą to o czym tu piszecie to stereotypy, że ładne to puste i wymagające a brzydkie wrażliwe i zabiegające. To ocenieanie po pozorach, które jest czasem bardzo krzywdzące. Radzę częściej próbować poznawać osoby zamiast oceniać ich z góry tylko po wyglądzie i kierować się stereotypami.

Gość frentii
Ja juz dawno sie przekonalam, ze kobiety, szczegolnie te niedowartosciowane(czyli glownie "singielki") nie potrafia obiektywnie ocenic urody drugiej kobiety, szczegolnie takiej w zwiazku. Juz nie raz slyszalam najazd na sliczne dziewczyny i wymyslanie niestworzonych wad. Zazdrosc to jednak okropne uczucie:D

Gość dziewczyna z CZERWONEGO marsa
do frenti, no przecież kasia, dziewczyna znanego gościa jest przepiękna

Gość TEZ JESTEM MAMA MAXA
HEE nie wiesz jak to leci, ta ladna dziewczyna nawet loda nie zrobi i dupy nie wypnie do bzzykania,a ta brzydka tak umie dupppa nadrobic ze ta ladna laska sie kryje, bzykanei r

Gość Agggula
Bo są lepsze w łóżku.

Gość Agggula
Te ładne tylko leżą jak kłoda i nic nie robią. Myślą, że tylko im należy się przyjemność z seksu.

Gość gość
Bo lepiej mieć brzydka niż własną rękę? :D

Gość gość
I co ma robić taki brzydki facet? Nawet brzydkie mają go gdzieś

Gość gość
22:10 No nie sądzę. Jak ****ać to tylko te ładniejsze. Przy brzydkiej nawet penis nie stanie. Ładne są do seksu i to dla tych przystojniejszych. Brzydkie nadają sie co najwyżej do towarzystwa, dla tych brzydszych facetow.

Gość gość
"Okropnie brzydka" to sprawa subiektywna.Podaj przyklad, Kiciu w trumnie, moze nie lubisz wysokiej laski lub bardzo chudej lub rudej i piegowatej, ktos nie cierpi jasnych blondynek, inni opalonych brunetek, nir wierze zeby bardzo przystojny facet zwiazal sie z klasycznym pasztetem, tzn locha, duzy nos, ogolnie brzydka twarz itp