Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brozowa czeresienka

Kurcze ostro przytylam a chlopak wraca z uczelni z Toronto. Boje sie ze mnie zuc

Polecane posty

Gość Brozowa czeresienka

Wyjechal we wrzesniu- mam 174cm i wazylam 54kg. Teraz az 86 :-/ Boje sie ze nici z sexu :-/ A on wraca w ten weekand!!!Znacie jakies diety cud na te pare dni????????????

Gość ciekawaawa
oj :o

Gość lollipop.87
na pewno nie zauważy;p

Gość vbvccbcb
trzeba bylopomyslec o diecie z pol roku przed -a ty myslisz o tymna 3dni przed ... moze ze 2kg schudniesz

Gość zabili mi kraba pustelnika
ja pierdolę, 160% normy. Jakk cie nie rzuci to całuj go po stopach.

Gość Brozowa czeresienka
Przestance ok! Czy moze udawac obloznie chora i nie wychodzic z domu prze pare tygodni a tak naprawde cwiczyc- tylko co?!

Gość ania kawał drania
sory ale jakby mi facet po 9 mcach wócił o 32 kg cięższy to bym pokazała palcem drzwi,jak można tak się zapaść słoninę jadłaś od rana do nocy,ja w ciązy przytyłam 10 kg,trzeba się pilnować.Mógłby wrócić jakby zrzucił przynajmniej połowę z tego co przytył.

To prowokacja,nie?Jesli nie to jestes pierdol__nieta,ze sie do takiego stanu doprowadzilas.rozumiem 10 kg ale tyle??? Nie tknie cie.

Gość coorva sooko
hahaha napisz jak to zakończyłaś. to bardzo ciekawe. moim zdanie brzmi: nie nie uda Ci sie zrzucic 30 kg w 4 dni ale jestem ciekaw jego reakcji i tego jak to sie skonczylo. zreszta nie wysylaliscie sobie swoich zdjec? nie rozmawialiscie na skype?

Gość trenerGrubasow3
w 3 dni chcesz schudnac ? to ci zostaje tylko liposukcja spaslaku hrum hrum

Gość lubiany
w 10 miechów 32kg?? jak?? tylko jadłaś i z przed telewizora nie wstawałaś?? ze szczupłej laski nic nie zostało biegaj do upadłego, dobrze jest owinąc np tułów folią to skumuluje spalanie i wytapianie, a z dietą nie przesaadz bo jak przestaniesz jesc wogóle to nic nie stracisz, odstaw chipsy i czekolade a wciągaj warzywa i chude mięso

Gość Brozowa czeresienka
"dobrze jest owinąc np tułów folią to skumuluje"Ale jaka? Taka z torebek? Czy aluminiowa? Mam sie NAGO nia owinac? Ej nie straszcie mnie no:-(

Gość lubiany
weź nawet czysty worek na smieci i owiń nim brzuch i czy to tam jeszże chcesz, tylko na gołe ciało i potem jakisciuch na to,

Gość w Toronto jest wiecej
grubych niz w Polsce wiec spoko

Gość ewwwwwwwwwwwwwaaa
na pewno rzuci. kto by chciał być z tłustym pasztetem na dodatek idiotka która nie wie jak sie pisze "rzucić".

Gość lubiany
weź nawet czysty worek na smieci i owiń nim brzuch i czy to tam jeszże chcesz, tylko na gołe ciało i potem jakis ciuch na to,

Gość sdcfdss
Po pierwsze primo to gratuluje :) taki wynik powiedz jak to zrobilas bo to nie jest latwe :). Po drugie primo to dobrze ze jestes wysoka bo gdybys miala z 160 cm to ta waga byla by .... a przy Twoim wzroscie to jeszcze nie jest tak zle , chyba ze facet lubi tylko i wylacznie chude Po trzecie primo jak Cie kocha to seks masz gwarantowany bo wkoncu to najleprzy sposob na odchudzanie :) Napisz do niego co i jak zanim przyjedzie bo jak Cie zobaczy .... to moze byc nieprzyjemna reakcja Wsumie to on moze i wie ;> nie macie wspolnych znajomych ?? jesli ktorys z jego kolegow widzial Cie to napewno mu o tym napomknol. Napewno napisz mu ze Ci sie bardzo przytylo bo jego reakacja naprawde moze byc dla was obojga nieprzyjemna . Milego odchudzania

prowokacja? jak mozna przytyc w 10 misięcy 32 kilo???hahahahah!no kurwa fizycznie niemozliwe...:D

Gość a mnie cos tu smirdzi
bo przeciez przez ten czas jak jej chlopak byl daleko to przeciez musieli sie jakos kontaktowac, a nie wierze, ze nie przesylali sobie fotek:/(

Gość trenerGrubasow3
jak to niemozliwe ? jest mozliwe ja w 4-5 miesiecy przytylem 9 kg czystego miesa a niemialem swietnie ulozonej diety i maksymalnie sie nie przykladalem, a wiadomo ze tluszczem szybciej sie zarasta.

Gość ghbfgbfsdbff
Mozliwe- tyjesz 1 kg w 10 dni a to JEST mozliwe

Gość trenerGrubasow3
ale nie zmienia to faktu ze to najprawdopodobniej prowokacja ale pojechac po grubasach mozna zawsze :P

Gość Brozowa czeresienka
Po pierwsze (jak ktos hihi napisal "PRIMO") to owszem rozmawialismy ALE tam sa troche inne strefy czasowe- i to ostro inne wiec nie tak czesto. Gloweni byl w uzyciu telefon i inne takie rzeczy. Kamerka zadko- no ja nie mam a jak rozmawialismy to tak sie robilam aby nie bylo tego widac Nie ukrywam ze lubie dobrzez zjesc i tyl. Jestem z malej miejscowosci i u nas normalne jest taka wage miec

Gość trenerGrubasow3
to teraz normalnie turlaj sie z tego forum i radz sobie sama. to ze jade grubasow to tez jest normalne :D

Gość ktooosss
brzozowa czeresienko rozumiem ze Twoją małą miejscowościa jest chlew pełen macior?