Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani_Najs

dlaczego ja jestem sama...

Polecane posty

już nie mogę... słucham płyty beyonce, i kurczę ciągle tylko się zastanawiam czemu nie mam faceta:( tak bardzo nie chcę być sama. cholera chyba nikt nie chce:/ jutro mam jakiś durny egzamin na uczelni a w ogóle nie mogę się skupić, mam taki nastrój do d*py :( NAwet nie mam z kim pogadać... :/

Gość
może dlatego, że słuchasz Beyonce? :p :classic_cool:

Gość cukierkowarh19
hehe :D wez sie nie maz dziewczyno. mloda jestes jeszcze zdazysz sie zawiesc na niejednym facecie:)

Gość She83
dzis dzien jest taki do d*py wiec pewnie stad ten dol :) jutro bedzie lepiej :)

Gość pocałujcie mnie w d...
Witaj w klubie, kochana. Ja miałam dzisiaj beznadziejny dzień. W ogóle mam tydzień do dupy. Co ja mówię, miesiąć. Ba, rok. Już mam dosyć udawania, że wszystko w porządku. Wyłączyłam telefon, zamknęłam się w pokoju i słucham My Morning Jacket. Wiem, że nikt mnie nie przytuli, nikt nie pocieszy, znów jestem z cały tym syfem sama. Może jutro będzie lepiej...

Gość
a ile macie lat dziewczyny????

Ja 24. W sumie to tak na co dzień nie brakuje mi faceta aż tak bardzo, dobrze mi samej. Ale jak mam taki paskudny okres jak teraz, to potrzebuję mieć kogoś do przytulenia, takiego kogoś kto chociaż ze mną pobędzie, nie musi nawet nic mówić, po prostu potrzyma za rękę. A tutaj... Nie ma, no nie ma.

Gość
pomyśl - w Twoim życiu może się jeszcze wszystko zdarzyć - możesz poznawać ludzi, jesteś niezależna... nie zrozum mnie źle, bo kocham męża - ale małżeństwo nieco ogranicza - wielu rzeczy mężatce już "nie wypada" - a Ty masz wszystko przed sobą :)

Do małżeństwa mi się nie śpieszy, o nie. Tak samo z szukaniem faceta, mogę poczekać, nie martwię się. Tylko na dzisiaj by mi się jakiś przydał, do przytulenia się. Szkoda, że wypożyczalni nie ma. :P

Gość theMaryna34
nic o sobie nie napisałaś to skąd mamy wiedziec? moze popełniasz jakiś błąd? a może trafiasz na nieodpowiednich?