Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 naukoholiczka

Przezi臋biona, a jutro egzamin../

Polecane posty

Go艣膰 naukoholiczka

Wczoraj przemok艂am na deszczu do suchej nitki i dzisiaj sie juz obudzilam z katarem, bolem gardla, lekka goraczka i ogolnym oslabieniem. Jutro czeka mnie wazny egzamin, co moge zrobic, zeby napisac go jutro jak najlepiej?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 TIGER
C贸偶 ci mog臋 poradzi膰. Gor膮ca k膮piel. Pozamykaj wszystkie okna, herbata z cytryn膮 no i potem t膮 cytryn臋 zjedz... Na noc witamina c i mo偶e jaki艣 przeciwgor膮czkowy proszek, a je艣li jest b臋dzie Ci zimno, to ma艣膰 rozgrzewaj膮ca. Mi zawsze to pomaga, cho膰 teraz rzadko stosuje takie ma艣ci, no bo rzadko choruje, ale na takie przemokni臋cia itp. stosuje rzeczy opisane przed ma艣ci膮 =)... A c贸偶 to za wa偶ny egzamin :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naukoholiczka
dzieki, z ta kapiela to chyba dobry pomysl ;) egzamin jest z matmy, bede musiala sie mocno skoncentrowac, tylko cos czuje, ze ciezko bedzie..;/ znacie jeszcze jakies dobre domowe metody? czosnek pomaga?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TIGER
Czosnku nigdy nie stosowa艂em, ale mo偶esz spr贸bowa膰. Na pewno Ci nie zaszkodzi :P. Heh my艣la艂em, 偶e prawko zdajesz, a Ty mo偶e masz sesje na studiach, cho膰 nie wiem czy jeszcze nie za wcze艣nie, ja jestem 艣wie偶o po maturach, ale z matematyki jestem strasznie cienki. Mam 2 na koniec, wiem nie ma si臋 czym chwali膰, ale 艣redni膮 mam 4,35 wi臋c nie jestem kompletnym mato艂em, tylko z matmy tak kulej臋 :P Podziwiam Ci臋 za tak m膮dry umys艂 =)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naukoholiczka
Ja za to kuleje z historii, a matme uwielbiam ;) Mnie matura czeka za trzy lata, a jutro pisze egzamin wstepny do liceum ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naukoholiczka
A wlasnie, swiezo po maturach jestes, jak poszlo? ;)

Udost臋pnij ten post