Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsadsd

Psy sa inteligentniejsze od kotow....

Polecane posty

Gość asdsadsd

gdy pokazalem znajomej kociarze artykul w ktorym napisali to naukowcy to sie obrazila. Jak mozna obrazac sie o takie cos skoro to jest fakt naukowy. Kociarze sa dziwni, przewaznie to leniwi ludzie ktorzy biora sobie koty bo nie chca sie ruszac. Wiekszosc wlascicieli kotow jakich znam to otyli ludzie i do tego jak sie przekonalem ograniczeni i niezbyt inteligentni jak ich podopieczni.

Gość kefir z kota
"i do tego jak sie przekonalem ograniczeni i niezbyt inteligentni" święte słowa :classic_cool:

wszystko zalezy od usposobienia tych zwierząt..znam bardzo głupie psiska ale takze i takie od ktorych az bije inteligencją.Kotów tez się to tyczy...ja np mam takie koty ktore wszystko rozumieją i w momencie kiedy mowi sie \"a oddam te kociska bo wogole nie chcą się prytulać\" przyłażą na pieszczoty.A wlasciciele kotow wcale leniwi nie muszą być...na swiecie jest tyle udomowionych zwierząt,że ludzie nawet aktywni nie muszą sobie brac psa...przeciez z kotami tez mozna na dwor wychodzic.Ja mam sąsiada,ktory wychodzi z kotem wieczorem aby ten się zalatwil...wyglada to troche komicznie,ale nikogo nie gorszy a wywołuje tylko usmiech na twarzy :P A po drugie to nie wiem czy to taka wygoda dwa razy dziennie wymieniac kuwete z piaskiem - kazdy ma takie zwierze jakie lubi.

a ty inteligencie posiadasz psa i szcvzycisz się tym,że po raz pierwszy mozesz dorownac komus inteligencją...wiesz co,to nie inteligencja zwierzat wplywa na nasz intelekt !!

Gość obalamy naukowcóww
atoci akurat ja mam i koty i psy i kazde jest wyjatkowe na swój sposob:)