Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikimii

każda potwora znajdzie swojego amatora

Polecane posty

niechaj bedzie wola twoja .....masz jak w banku :).... jesli przegrasz hmm co raczej nie mozliwe , bo nieomylnym jest napiszesz dla mnie wiersz mnie dedykowany :) pasuje ?

Ok, umowa stoi:D Dam znać na naszym topiku. A co do Aniołów- one istnieją, są w nas, tylko nie każdy potrafi tak patrzeć żeby dojrzeć;)

ciesze sie i napawam sie zwyciestwem moim :), lubie wygrywac...zawsze wygrywam :) A co do Aniołów- i oto chodzi czukereczku o to chodzi.... dupa nie kobieta >>> tego nie mozna tak opisac.... moj byl zulem wloczega, bezdomnym a jednak odegral wielka role w moim zyciu wywracajac je do gory nogami :)....... czy zwrocilabys uwage na menela na ulicy, na zula siedzacego na cuchnacym materacu w zaulku ulicy ?

Wyjaśnie na przykładzie bo inaczej nie potrafię: czasami patrzymy dwa razy na tą samą rzecz(dajmy na to łąkę). Za pierwszym razem patrzymy i niemal jej nie dostrzegamy, nawet nie rejestrujemy że ją widzieliśmy, idziemy dalej. Za drugim razem patrzymy i dostrzegamy jej piękno chociaż obiektywnie to zwykła łąka. To piękno zostaje w nas. Tak samo jest z aniołami, widzimy je w zależności od okoliczności, od tego co jest w nas samych w danej chwili. Nie mieliście nigdy czegoś takiego że szliście ulicą, wasze spojrzenie padło na jakąs osobę, ona też was zauważyła i poczuliście z nią podejrzanie silną więź?

hehe ludzie szukaja aniolow ze skrzydlami :)....jesli nawet takowe maja to moj mial czarne ...ale serce mial po wlasciwej stronie ....................

Kabel nawet nie podejrzewasz jak bardzo życzę Ci tego zwycięstwa. Mam w sobie za dużo miłości, muszę się nią z kimś podzielić;)

kulaj> zdarzyło się, rozumiem Twój punkt widzenia. kabel> zapewne uwagi na dłużej bym nie zatrzymała. Jeśli możesz, opowiedz proszę coś więcej na ten temat.

Gość jakie to głupie
powiedzenie, bo każdy kiedyś trafi na kogoś, kto wydaj mu się że to jego "druga połowa" a potem jest różnie.....

ciesze sie ze rywal zyczy mi zwyciestwa :)....niech milosc twa dojrzewa :) gdy nadejdzie czas mej wygranej ty wygrana bedziesz ........... cholernie lubie wygrywac hehe i udaje mi sie ...

ja przegralam wlasnei z technika:( i mnie to oslablo:( stad moj nastroj:(

dupa nie kobieta >>. zbyt dluga historia zreszta kilak razy juz pisalem ....nauczyl rozumiec zycie, wskazujac rzeczy i sytuacje na ktore nigdy nie zwrocilbym uwagi ...obok ktorych przeszedlbym obok, obojetnie .... odcisnal pietno na moim zyciu jak wspomnialem juz go niema, ale jestem ja ....splacam dlug wdziecznosci :)

jakie to głupie----a może my nie jesteśmy połówkami tylko cząstkami? nasze zadanie to znaleźć resztę? A ta reszta niekoniecznie jest w jednym kawałku? Kabel----uwierz mi, pierwszy raz w zyciu nie zależy mi aż tak na zwycięstwie:D " kabel, kulaj, a może się spikniecie? Widać, że się lubicie, oboje wygracie " o ja głupia, mogłam napisać że jeżeli przegram Kabel zostanie moim potworem:D:D hehe się uśmiałam setunia cierpliwości

dupa nie kobieta (mojemojemoje@op.pl) kabel, kulaj, a może się spikniecie? Widać, że się lubicie, oboje wygracie szkoda czukereczka dla mnie .....zycie przed nia :) kto wie moze w przyszlym zyciu ;)

o ja głupia, mogłam napisać że jeżeli przegram Kabel zostanie moim potworem.... :D o ile nie beda przeszkadzaly ci czarne skrzydla.........

Dupa komputer moze i dziala ale cos mi sie nei zapisalo:(((((((((( i mam juz dosc:( jutro od nowa musze to samo wklepywac:/