Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikimii

każda potwora znajdzie swojego amatora

Polecane posty

secia nie łam się, mi ostatnio wywaliło dwa rozdziały pracy dyplomowej, znam ten ból, ale kto da radę, jeśli nie my? ;) 🌼

setunia>>> :) dobrze sprawdzilas ? moze zapisalo sie w miejscu w ktorym sie najmniej spodziewasz..... to nie chemia gdzie cos tam + nic daje wybuch i kupe dymu :) sprawdz jeszcze raz ....

oky :) w gre wchodza takie kolory .....strazacka czerwien, blekit czajnika, zielen 5 rano.....tylko na milosc boska nie bialy ! NIE BIALY !!!!!!:classic_cool:

Dupa to wspolczuje! bo to wlasnie tez jest zwiaZANE Z MOJA PRACA DYPLMOWA ALE mysle ze to tylko bylo takim bozcem do mojego \"pekniecia\" w koncu od czasu do czasu trzeba sobi poplakac! a ak w ogole to wlasnie ostatnio sobie uswiadomilam ze wszyscy wokol kogos maja..... dobrze ze chociaz moge przytlic sie do psa

Kabeljeszcze sprawdze ale to jutro bo juz dzisiaj nie mam sily :)

no popatrz setunia, wiem co czujesz , u mnie nie dość że prawie każdy kogoś ma to jeszcze planuje ślub albo zaręczyny. Czuje się taka stara. dopiero co się LO kończyło a tu już wypadałoby zacząć poważnie myśleć.

hehe przechodzac na targowisku zauwazylem takowy :) nie moglem oderwac wzroku ...nie nie od czajnika :D od koloru podnioslem czajnik a na etykiecie napisano 4 ruble :) jak dla mnie sam kolor byl wart 10 :)

Kulaj u mnie tez juz albo o slubie albo juz planuja slub itd masakra dawno tak nie mialam jak teraz:o

setunia>>> wiesz jaki ja mam sposob na podobne chocki klocki cokolwiek zapisuje czy sciagam miejscem docelowym jest zawsze pulpit :) ot taki niedowiarek jestem

nie nie kupilem :)....taki duzawy byl na 4 osoby :D albo do gotowania bigosu na swieta :D....ale kolor mam ciagle przed oczami wiec nie bede mial nic przeciw jesli jedno skrzydlo bedzie w tym kolorze :)

heheh tak krecisz aby na twoje wyszlo :D hehe jak to kobiety .... ja tez juz musze znikac :) ciesze sie czukerku ze przyturlalas sie tutaj :) bylo milo popisac z tobą :) ....milych snow wszystkim 🖐️ ps. zacznij pisac wiersz ;)