Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nohowbowl

Jaką ciętą ripostą odpowiedziałybyście osobie ktora mówi o sobie, ze...?

Polecane posty

Gość nohowbowl

Jaką ciętą i inteligentną ripostę odpowiedziałybyście osobie ktora mówi o sobie(niepytana) "jestem inteligentna, zdolna,mam najlepsze oceny na uczelni, mam zdolnosci interpersonalne,nie musze sie duzo uczyc, zeby dostac piątke, szybko kojarze itp ..rzeczy... mam takiej osobie ochote powiedziec"to, ze mowisz, ze jestes inteligentna nie swiadczy, ze taka naprawde jestescie, naprawde inteligentne osoby nie musza się w ten sposob reklamowac sprzedawac"...mhh ale to nie jest zadna cieta riposta!Jak to powiedziec, ale bardziej elokwentnie z jakims wyszukanym porównaniem czy metaforą...tak zeby tej osobie w piety poszło(dodam, ze jest gołosłowna) heh....no dalej podszywacze, zwykle macie wielka wyobraznie!!:)doradzcie cos!???? dodam, ze mowiła tak bo chciała dostac ode mnie awans!

Gość fffggghhjjkloowww
wyslij ja na testy do mensy..szybko zejdzie na ziemie.Niestety cietej riposty nie mam:/

Gość Zielony liść
Z pewnością to dostrzegę...

Gość nohowbowl
heh nie ma mistrza cietej riposty szkoda:)

Gość ja to nawet nie wiem
może po długim monologu zapytaj ją "czy możesz powtórzyć?" :D

Gość a moze tak3
dobry towar na przykład, dobry na to sok, nawet bez reklamy sie sprzeda, choc reklama mu nie zaszkodzi, dla beznadziejnego produktu, jedynie reklama jest ostatnią deska ratunku...myśke, ze rozumiez aluzje?przeciez jestes intelygentna?

Gość kokoriko
"Kogo cytujesz?"

Gość a moze tak3
prosze o intelygentne riposty!!!:)odnosnie tematu, a nie zbaczanie z tematu:)jak lisc zielony

Gość 099090
a ja bym jej powiedziała, że wielcy ludzie często mówią "nie wiem" i "może"

"No wiesz, ja też jestem inteligenta, piękna, powodzi mi się w życiu zawodowym i prywatnym...itd." Spróbuj ja przegadać...xD albo jak skończy popatrz na nią troszkę nieprzytomnym wzrokiem i "Przepraszam, bujałam w obłokach, mogłabyś powtórzyć? " To zawsze działa...xD

Gość a moze tak3
selplitekola w jakis sposob jak piszesz"to zawsze działa na rozmówce" to jaka bedzie jej reakcja gdy jej to powiem?pytam bo nie mam takiej wyobrazni jak wy kobiety w sprawach intepersonalnych jeste kompletna doopa:)heh

Gość de3e3rr
powiedz"ziewam, przynudzasz"

Gość ja to nawet nie wiem
albo zamiast "czy możesz powtórzyć" - > "ok, a teraz mi powiedz coś czego nie wiem" :)

Gość nohowbowl
a gdzie mistrz cietej riposty niech cos zapoda!

Gość przeczytałam twoje ogłoszenie
powiedz tak: "eh no jesteś jesteś, i powinnaś w życiu daleko dojść gdybyśmy tylko nie żyli w takim zakłamanym i materialistycznym świecie gdzie liczy się wygląda"

Gość ot nasrał3
albo"no nie spotkałem pierwszy raz w zyciu ideał""buahaha

Powiedz z czarującym uśmiechem: \"Wiesz, moja babcia powtarzala: krowa, ktora duzo ryczy malo mleka daje\". Jessli jest yntelygentna, zrozumie, jesli nie jest - pewnie uzna cie za wiesniaczke i idiotke, ale to moze byc niezly fun, udawac glupsza niz sie jest i wodzic bufona za nos :)

ewentualnie mozesz powiedziec, ze posredniaki pelne sa "zdolnych ale leniwych", bo talent i zdolnosci to tylko 10% sukcesu, 90% to ciezka praca

robisz o Sobie oh ohy i ah ahy a ja ubaw z Ciebie mam po pachy, na świecie żyją patałachy ;D z planety patrzcie na mnie ;D

Gość thetruthis
co sie martwisz co sie smucisz ze wsi jestes na wies wrocisz

Gość pocałujcie mnie w d...
"jestem inteligentna, zdolna,mam najlepsze oceny na uczelni, mam zdolnosci interpersonalne,nie musze sie duzo uczyc, zeby dostac piątke, szybko kojarze" Ja bym powiedziała tak: "Inteligentna, zdolna, najlepsze oceny... a co było dalej, bo już nie pamiętam?" Jak macie jakąś sekretarkę abo kogoś to jeszcze ewentualnie moża do niej krzyknąć wtedy "Pani X, proszę to zapisać. Aaaaaa... I podkreślić wężykiem, że to jest dowcip. Wężykiem, wężykiem."

a ja bym powiedziała, żeby mówiła wolniej, bo moja pamięć nie jest tak dobra jak jej a chcę zapamiętać każde słowo, żeby móc potem opowiedzieć dziecku bajkę na dobranoc.....:)

Gość edekkkk
Jakby tak mówiła kobieta to zapytałbym sie czy w łóżku też jest taka dobra. A jak facet to więcej bym z nim na piwo nie poszedł.

Gość juwenalia kanaliaw
A JA BYM POWIEDZIAŁA, ALE NARAZIE Z TEGO CO MÓWISZ,TYLE przymiotnikow określających siebie użyłaś, że WYNIKIKa ze jestes przede wszystkim chwalipięta bez pokrycia:)

Gość popek
A ja zapytała bym kto jej takich bzdur naopowiadał.

Gość ejokloe
ze mowiła tak bo chciała dostac ode mnie awans! aha, czyli nie jestes jej kolega z uczelni,sasiadem, pzrypadkowo spotkana osba,ale szefem i moze dlatego uzyla "takiej wiazanki słow" moze ty jej nie doceniasz, dziewczyna sie stara, a ty np. awansujesztylko te osoby ktre np. lubisz poniewaz jestes szefem, powinienes zrobic to kulturalnie a nie bawic sie w jakies gierki

Gość ejokloe
a niby jak miala inaczej uzadasnic swoja prosbe o awans?

Ja bym poprosiła o jeszcze jakąś dawkę informacji, gdyż chciałabym je umieścić na swoim blogu... który właśnie na jej cześć planuję założyć;)